Szerintetek találnék olyan embert aki kb.30 ezerért havonta vigyázna az 1 éves fiamra?
Figyelt kérdés
általában napi 2-4 óráról lenne szó plusz havonta 1 hét délelött,pontosan még nem éztem utána hogy hoyg is jönne ki.2010. máj. 20. 18:36
1/9 anonim válasza:
Számold ki ez hány óra lenne egy hónapban és szorozd be, vidéken 5-6száz forint/óra, városban 800-1000ft/óra.
2/9 anonim válasza:
Hol laksz?Mert ha a környékemen, és nem okoz gondot hogy a fiad mellet van egy 20 fiu is, akkor válalom.
4/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az, annyit nem tudnák fizetni, mert akkor nem lenne értelme elmennem dolgozni.Én olyan valakire gondoltam akinek jól jön egy kis plusz pénz, esetleg aki amúgy is otthon van.
2010. máj. 20. 18:44
5/9 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok
2010. máj. 20. 18:45
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából még csak érdeklődök, júliusban lesz 1 éves a fiam,de úgy néz lehet hogy akkortól mehetnék a párom munkahelyére 3 müszakba ő is 3 müszakoszik, és ugye a köztes időre kéne aki vigyáz a babára.
2010. máj. 20. 18:49
7/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valakit érdekel, akkor privátban küldje el a nevét és a telefonszámát.Ha van babád nem akadály, sőt örülnék neki.
2010. máj. 20. 19:15
8/9 anonim válasza:
Szerintem havi 30 az reális. Tényleg van órabérük, de az csak havi 1-2 alkalomra. Szerintem egy ilyen órabéres babysitter sehogy sem hoz össze 30 ezret egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!