Van valami ötletetek uszonnára? Valami újdonságot szeretnék.
Figyelt kérdés
Általában gyümölcsös rizst készítek neki, vagy joghurtot kap gyümölccsel, túrót, babakakszet.Utána virslifalatkák, vagy májkrémes kenyérfalatkák.A tejpépet nem szereti.9hós.Köszi a válaszokat.2010. máj. 20. 16:26
1/4 anonim válasza:
Tejbedara gyümölccsel? Vagy sinlac-gyümölcs?
2/4 A kérdező kommentje:
Tejet már adhatok neki?9 hós.
2010. máj. 20. 17:04
3/4 anonim válasza:
Szerintem még ne adj neki.
Ilyenkor még nem túl változatos, eléggé behatárolja a kora a kajákat.
Keverd a gyümölcsöket, almát banánnal, meggyet almával.
Egyébként tápszerből is csinálhatsz tejbepapit, tejberizst, gyümölccsel.
Palacsinta, azt hiszem, azt már adtam ilyenkor.
Lekváros kenyér falatkák.
Ha májkrémet adsz, akkor adhatsz sonkát, párizsit is, de csak puha sonkát, a Picknek van pulykakakas sonkája, én még most is azt adom.
4/4 anonim válasza:
én szoktam venni üveges gyümiket és azokat keverem banánnal,illetve almával,majd dúsításként teszek hozzájuk zabpelyhet,kölespelyhet,rizst,kukoricadarát,vagy tejpépet...ilyenkor elég szűkös a kínálat,de az üvegesekkel jól ki tudom egészíteni,hogy ne legyen olyan unalmas.most fogom kipróbálni milyen a rizstejjel készített "tejbegríz".remélem tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!