Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos babával, hová...

15 hónapos babával, hová érdemes menni nyaralni? Országon belül.

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Strandos üdülőhely vagy a Balaton?
2010. máj. 20. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
szerencsemék panzió - kehida. szerintem szuper.
2010. máj. 20. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:

csak strand, annak legalább valamelyest fertőtlenített a vize. az élővizek baromi koszosak és ugye a gyereket visszatartani...

nekünk nagyon bejött Poroszló is

2010. máj. 20. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
végül is bárhova ahol van játszótér,ahol vannak állatok,lehet kicsit pancsizni,csúszdázni,ugrálni,homokozni,sétálni.Őket ez érdekli igazán,igy igazából mindegy hogy hová mész,találsz a babádnak szórakozást bőven.
2010. máj. 20. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én siófokon lakom, itt pl. van homokos part rész is. De! Kehidakustányon voltunk egyik évben, na ezt gyermekes családoknak nagyon ajánlom. Van fürdő szállodával, de körülötte apartmanok is. Teljesen nyugodt, zöld környezet, annyira békés egy hely.
2010. máj. 20. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] Nekem nagyon szimpatikus, mi biztos el fogunk ide menni. Sok jót hallottam róla.
2010. máj. 20. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 14 hónapossal Balatonalmádiban voltunk magánszálláshelyen. Nagyon jól éreztük magunkat és nem is került egy vagyonba. Idén is ez lesz az úti cél.
2010. máj. 20. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!