9 hónapos kaphat ananászt?
Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 11:28
1/7 anonim válasza:
Nem csak 18 hónaposan!
Szóval ha dupla ennyi idős lesz:)))
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg igen.
4 hós bébiételekben is van egy kevés - trópusigyümölcsös...
Sőt, 8 hós kortól már van hawai pulyka burgonyával (szerintem abban meg van ananász).
Persze, nem egyben és nem sokat v. kizárólag csak azt-de mással keverve nyugodtan.
3/7 anonim válasza:
Szia.
Igen.A lányom már 7 hónaposan kapott.
4/7 anonim válasza:
Hát elég eltérő vélemények. Az én étkezési táblázatomban ami alapján tápláltam a gyermekeimet és amit orvosok állitottak össze az ananász csak 18 hónapos korban adható. Az más kérdés hogy nem mindenki tartja be a javaslatokat, nem feltétlen okoz próblémát minden gyereknél, de én nem adok rá esélyt ha nem muszály
5/7 anonim válasza:
Szia! Úgy látszik az utolsó válaszolóval egy hozzátáplálási táblázatot használunk.
Az más kérdés,hogy a bébiételekbe mit tesznek.Azokat teljesen másképp készítik mint te otthon. Tehát olyan bébiételt adhatsz ha gondolod. De amit te készítesz ananász ,te veszed azt inkább csak 18 hónaposan.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor megeszem én, úgyis fogyózok...
2008. okt. 18. 07:22
7/7 anonim válasza:
ne kapjon mert az ananász undiiiiiii:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!