Babának melyik a legjobb párásító szobába ami nem túl drága?
Szia! Azt nem tudom, hogy melyik a legjobb, viszont tanácsot adhatok, hogy mikre figyelj:
- hideg párásító legyen
- több fokozatú párologtatást tudjon
- az sem baj, ha tud ionizáltat
- nagy tartály (hogy ne kelljen 5 percenként utánatöltened)
- nézd meg, hogyan lehet utánatölteni (amit mi vettünk olyan béna a nyitója, hogy csak a férjem tudja kinyitni és utántölteni)
- időzíthető-e (mi panelban lakunk nagyon száraz a levegő, mindennap párologtatok este 1-2 órát, mondjuk mi nem időzíthetőset vettünk, hanem konnektorba dugható időzítőt)
- lehetőség van-e illóolajat használni hozzá (fogfájós időszakban mi levendulás vattát raktunk a pára útjába)
- irányított-e a párolgása (ha teljesen körbepárolog, akkor 1 méteren belüli tárgyakra kicsapódik a pára.
Egyébként érdemes körülnézni az "elektronikus" áruházakba, illetve baby outletekben is olcsóbban megkaphatod.
Szia!
Nekünk ez van:
www.ebolt.hu/product99912_category2286.html
Mint már írtam ezzel "csak" az a baj, hogy nehéz letekerni az utántöltő-kupakot. Jónak tűnnek amiket te találtál. Szerintem mondjuk fölösleges az éjszakai fény, mert én nem hagyom egész éjjel menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!