Mi baja lehet? Kisbabám 6 hetes mult a tegnap. Tegnap-tegnap előtt nagyon aktív volt sokat nezelődött dumált.
Figyelt kérdés
Ma viszont megèbredt egy kicsit szopott ès aludt. Nagyjàbòl a potlàst is megette. Ha letettem az àgyàba sirt ès cicit kereset. Tegnap egy rövidet kocsikàztunk ,megizzadt mert elèg meleg van. Mikor hazajöttünk àtöltöztettem ès evett. Remèlem nem betegedik le.2017. jún. 28. 14:49
1/4 anonim válasza:
A melegtől is lehet ilyen,valami van a levegőben,az én 10 hónaposom is hajnali 4:30-kor kelt,pedig 9-kor szokott.A 6éves meg addigra már kint játszott a nappaliban.
Szerintem azért hívd fel a védőnőt. Nem sárgult be?Olyankor aluszékonyabbak.
2/4 A kérdező kommentje:
Megkèrdezem. De nem hiszem, mert a korhàzba mikor megszületett fèlig besàrgult volt. Azt nemtudom kètszer belehet-e.
2017. jún. 28. 14:58
3/4 anonim válasza:
Szia, nincs baja, ez csak a meleg! Az enyém is hat hetes és tegnap egész nap ébren volt csak este 8 után aludt el viszont ma aludt délelőtt :) Én levetkőztetem pelenkára, borogatom a homlokát nedves textillel és este kihűtöm a házat mikor lehűl a levegő :) Úgy tudod megnézni, hogy melege van, hogy forró a tarkója :) Adj neki vizet v csipke teát :)
4/4 anonim válasza:
A 2 hónaposom nekem is kínlódik. Kézben aludna, de úgy összeragadunk. Már ott tartottam, hogy leviszem a babakocsival a pincébe aludni, ott kellemes 20 fok van, de most sikerült kidőlni neki.
Vízzel én is itatom folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!