Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 napos babamnak kisebesedett...

17 napos babamnak kisebesedett a kis popsija. Valoszinu a sok torlestol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 09:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Sudocremet es bepanthent is hasznaltunk de semmi sikerrel.
2008. okt. 17. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld a Neogranormont,sokszor mosd meg langyos,babafürdetős vízzel és hagyd szellőzni.Tudom,hogy szabadon szeretnek a babák bepisilni,de szellőztetni kell.

Mindig vastagon kend be a baba popsiját és ne hagyd,hogy sok pisi legyen a pelusban v.válts pelust.

2008. okt. 17. 10:03
 3/10 A kérdező kommentje:
es kb.mennyi ideig kell szelloztetni?10-15 perc eleg?
2008. okt. 17. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lehet, hogy a popsitörlő csípi ki a popóját? Milyet használsz? Válts valami másra! Nekünk a Sudocreme és Bephanten keveréke 2 nap alatt megszüntette a kipirosodást.

2008. okt. 17. 10:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Neogramormont es Huggiest hasznaltam. De most atvalltottam kamillas vattara...
2008. okt. 17. 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is azt javaslom, hogy pár napig ne használj semmilyen popsitörlőt. Mi hasonló esetben langyos kamillás vízzel töröltük a popsit, utána hagytuk kb. 10 percet szellőzni, majd jött a Sudocrem (Bepanthen vagy Neogranormon, tetszés szerint). Ha így sem javul, érdemes lenne pelust is váltani. Nekünk pl. a Pampers nem jött be, mások a Liberóra panaszkodtak.

-Macska-

2008. okt. 17. 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:

15perc elég napi 3x-4x.Sötétre főzött langyos kamillateával is mosogathatod,törölgetheted.Ha nem jönnek be ezek a krémek irass a gyerekorvossal gyógyszertárit,van amelyik kicsit büdös,de hatásos és olcsó.

Ilyenkor mikor piros a törlőkendő jobban kicsípi,ha tudod azt most hanyagold és inkább mosd.

2008. okt. 17. 10:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a Sensitive popsitörlő volt a ludas. Azóta sima vizes vattával törlöm a fenekét és pár nap alatt elmúlt. Amíg rendbe jött Sudocremet használtunk (azt elég nagyon vékonyan felkenni), utána síma gyógyszertári popsikenőcsöt. Azóta semmi gond. Sajnos ezek a törlőkendők sok gyereknél allergiát okozhatnak!
2008. okt. 17. 10:24
 9/10 A kérdező kommentje:
En is azon gondolkodom, hogy a pelenka a hibas. Nekem a Pampers jobbank tunik, nem annyira kemeny mint a Libero, sokkal konnyebben hajlithato, meg konnyebben veszi fel a baba formajat.
2008. okt. 17. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A lányomnál egyszer használtam neogranormon kendőt. Olyan keservesen zokogott szegény, csípte a bőrét, rohantam mosdatni szegényt a csap alá.

Amit leírtál, én is a kendőre gyanakodnék. Szerintem cseréld le, kenegesd az előbbiekkel a popsiját.

A pelenkát is cserélheted, ha szerinted az a hunyó, legalább tutira mész.

2008. okt. 18. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!