Ti mit csináltok 6 hetes babátokkal, mikor ébren van?
Mi kaptunk ajándékba játszószőnyeget, ami alá ha befektettem, fölötte játékok lógtak. Anyum ezt úgy oldotta meg magánál, amikor ott voltunk, hogy zsinórra kötött kicsi plüss játékokat és azt a levegőbe, fölé kötötte. Háton fekve ezeket nézegette, teljesen lefoglalták, hogy himbálóznak, színesek stb.
Egy idő után majd nyúlni is fog utánuk!
Másik megoldás, pokróc a földre/szőnyegre és köré raktam játékokat, kihajtogattam-felállítottam neki gyerek könyveket (harmónika könyvek) és azokat bámulta hosszú időn keresztül. Imádta.
Amúgy konyhai dolgokkor én kivittem magammal pihenőszékben. Épp eleget mozogtam, meg beszéltem hozzá ahhoz, hogy érdekes legyek neki és lefoglaljam amíg főzök :)
Jól csinálod. Szerintem is ha elvan, akkor nem kell egész nap a karodban lennie. A házi munkát is el kell valakinek végeznie.
Ha nem aludt a babám én volt, hogy kivittem a konyhába. A baba hordóban nézte, hogy főzök. Csörgőztem neki, mondtam mit csinálok. Igazából mást tényleg nem tudsz még vele.
Jajj, de jó, megnyugodtam! Párom mondta,hogy azért nem kéne a Szerelmünk lapjait olvasnom, mikor a karomban van és hangosan! De hát mit csináljak? Én délelőtt még kómás vagyok, neki jót tesz a ringatás, nekem meg az olvasás...
Utolsó: remélem, ilyen is marad..nagyon sokan rémisztgetnek a fogzással.. de pl ott is olvastam sok helyen, hogy van akinél az első egy-két fog kijövetele gázos, a többi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!