Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kel fel újra kétszer is...

Miért kel fel újra kétszer is szopizni a 6 hónapos babám, ha már átaludta az éjszakát?

Figyelt kérdés
Újabban az esti alvás után 6 óra múlva, majd 3 óránként kér enni. Tehát 8kor elalszik, majd ébred 2kor, 5kor és reggel 8kor... Cicire teszem, eszik, és már alszik is tovább. Tehát tulajdonképpen alszik közben. 8kor ébred. Mit tegyek? Ha teát adok (próbáltam), akkor sír. Ha adok neki továbbra is (szívesen ébredek hozzá) akkor attól tartok ez évekig is eltarthat. Mit javasoltok?
2008. okt. 17. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 hónaposan kezdte ezt. Most 6 és fél hónapos, és megint alszik szépen, pedig én is megilyedtem, hogy ez most meddig fog tartani. Az a gyanúm, hogy lesznek még ilyen periódusok egy darabig. A foga is jöhet, nem alszik olyan mélyen, bármi. Kitartást!
2008. okt. 17. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam ugyanezt csinálja, 5 hónaposan 2 hétig végig aludta az éjszakát, aztán volt úgy, mikor 3 felkelésre is besűrűsödött, majd maradt az 1x szopi. Most 6és fél hónapos, de még mindig felkel 1x. Jó súlyban van, így a védőnő azt mondta, ne szoptassam, adjak neki vizet, ha megébred..hahahaaaa. sosem ivott vizet.. Hogy mitől van? Sztem abban a korban van, hogy még jobban igényli a társaságunkat (szeparációs félelem). Én is gondolkodom, hogy ne szoptassam, de nem szeretném, ha az éjszaka kellős közepén ordibálna, a szopi meg ugye nem árt. Úgyhogy várakozó állásponton vagyok. Azt viszont szigorúan betartom, hogy csak 1x szopi pedig többször is ébred, de ha megtalálja a cumiját, általában vissza alszik.
2008. okt. 17. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan tedd cicire,ahányszor igényli.Nálunk is ez van,3 hós kora óta átaludta az éjszakát,most meg ( 5 hós) 1-2-szer felkel,és csak a cicin nyugszik meg.Doktornő szerint nem a foga jön,lehet a tej nem olyan tápláló már,és hamarabb megéhezik.Próbálkozunk este a tápszerrel,de csak addig issza,míg rá nem jön,hogy rossz az íze.
2008. okt. 17. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Este 7-kor kap 100ml tejpépet (milupa jó éjszakát), aztán fürcsi és 8-kor újra szopi (mind2 cicmet kiszívja). Szóval, nem tudom, hogy miért kel mégis 1x szopizni? Elméletileg tele pocival alszik el. És 3-4.30 körül még is felkel
2008. okt. 17. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 7 hónapos. Este 8 körül teleeszi magát krumpli+hús, vagy alma+hús, esetleg joghurt desszertnek, vagy épp becumizik 1 üveg (250 ml "Jó éjt" humana tápszert). Aztán fürdés és már fél 9 kor ágyban vagyunk és még szopizik is egyet. Éjfélkor ébred, de van hogy csak vizet iszik pár cseppet, de olyan is előfordul, hogy cicizni akar. Aztán birja hajnali 3-ig, megint inni kap. Majd 6 kor ébred, de ekkor már játszani is kell vele. Igy 7 ig elvagyunk, amikor reggelizik tejpépet, tápot vagy fagyasztott tejcsit, mert ugye ilyenkorra a ciciben semmi nem marad. És alszik 10-ig. Majd egész du nem. Még a friss levegőn séta közben sem. Úgyhogy arra sem foghatom, hogy egész nap kialussza magát. Én sem jöttem rá az okára.
2008. okt. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!