Ebben a hőségben adtok a babáknak vizet két szopi közt? 2 hónapos. Mennyivel kínáljam? 20ml?

4 hónapos a fiam.
Kínálgattam vízzel is, teával is. Egyiket sem kéri.
Amúgy is gyakran szopizik, különbséget nem vettem észre, hogy sűrűbben akar inni.
Teljesen elég neki az anyatej.
Ha elegendő pisis pelus van, a kutacsa nincs beesve, a bőre feszes és rózsaszín, jó a kedve, és nyugodt, akkor nem kell külön itatni. Melegben (amikor te izzadsz) az első tej még vizesebb, hogy inkább a szomjúságot oltsa.

Én 2 éves koráig szoptattam a fiam, de ilyen melegben mindig kapott pici vizet. Nem ment a szopi rovásásra, június elején született, 6 hós koráig csak anyatejes volt.
Itatópohárral adtam neki, ami nem zavar be a szopásba. 10-20 ml simán mehet 2 szopi közt.

Az enyém is 4 hónapos. Kínáltam vízzel, max 10-20 ml iszik cumisüvegből. Ennyitől biztos nem lesz tele a pocak.😀
Csak akkor kínálom, ha szopi után 1-masfel őrá múlva nyűglődik, ha később, akkor ismét szoptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!