9 hónapos babám megfázott, nagyon el van dugulva az orra. Hogyan kellene helyesen alkalmaznom az orrcseppet+porszívó orrszívót?
Figyelt kérdés
Még sosem volt megfázva, de most tiszta taknyos szegény. A száján veszi a levegőt, az orrán nem tudja. Igazából, nem tudom, hogy mikor a jobb cseppenteni az orrába, orrszívás előtt, vagy után? Hányszor szívhatom az orrát a porszívós orrszívóval egy nap?2010. máj. 19. 14:11
1/4 anonim válasza:
szia,
mi úgy szoktuk, hogy először cseppentek, hogy ne "szárazon" szivjam az orrát. hát nem egy kis procedúra nálunk, mert már 1,5 éves a fickó. én 2x szivom naponta, ha nagyon muszáj, reggel és este.
Ági
2/4 anonim válasza:
Szia!Elötte /ha van/ tengervízes orrspray,pár perc múlva szívás ,és utána a csepp.
3/4 anonim válasza:
Úgy,ahogy előttem leírták.Nem tudom milyen gyógyszert szedtek,de mellé nagyon tudom ajánlani a Luuf balzsamot.Ez gyógynövényes a pici hátára kell kenni belőle és olyan illóanyagok vannak benne,amik segítik a légzést is.
4/4 anonim válasza:
Annyiszor szívd, ahányszor szükség van rá!!
De kaja és alvás előtt mindenképp..
Közhiedelemmel ellentétben nem a szívás előtt kell cseppenteni, hanem utána.
Előtte befújhatod tengervizessel, hogy oldja,-de ha folyik nem kell oldani. Szívd ki, és utána használj rendes baba orcseppet-ne tengervizest! és az a szívás után a tiszta orrban fog tudni jól felszívódni.
Az orcsepp adagolása le van írva a dobozba, azt ne lépd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!