Mei tai-ban egy-egy alkalommal mennyi ideig lehet a babát hordozni, hogy ne terhelje a gerincét? 2-3 órát is lehet?
Figyelt kérdés
6 és fél hós a kisfiam, és most kezdünk mei tai-t használni, de ülni még nem tud magától, és nem szeretnék ártani a kis gerincének. A vállpántot a hátánál keresztezem és úgy kötöm meg hátul a derekamon, hátha így jobb neki.2010. máj. 19. 14:06
1/2 anonim válasza:
ameddig Te bírod,:) az ő gerincét nem terheled ha jó szorosra kötöd ez a lényege (ezért jobb sokkal mint egy kenguru ahol lóg a baba és nem tartja a hátát)6 kiló felett kösd hátra akkor nem terheli a Te gátadat...nem számít hogy tud e ülni vagy sem...én eddig max 4 órát cipeltem, kirándultunk a bakonyban, nem mondom hogy nem fárdatam el, de ő meg szunyált 2 órát a hátamon :)
jó hordozást!
1 éves Lilianya
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Akkor a titok: szorosra kössem, hogy a gerince egyenes legyen.
Mi is tervezünk kirándulást, túrázást, így mostmár bátrabban indulok el Vele!
2010. máj. 20. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!