Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Emiatt tényleg ennyire felelőt...

Emiatt tényleg ennyire felelőtlen lennék?

Figyelt kérdés
Van egy 4 hós babám. Nem túl jó alvó, 4-5x kel éjszaka. Emiatt én egész nap hulla vagyok, de mostanában azt szoktam csinálni, hogy a délutáni szopi után beteszem a babaöbölbe, teszek oda pár játékot amit szeret, odafekszek mellé az ágyba és bizony én alszok. A baba vagy elalszik vagy egy óra hosszat elmórikál magának meg játszogat. Ha bármi baja lenne nyilván felébrednék hozzá... Tegnap délután a férjem pont arra jött haza, hogy en alszok, a kisfiam meg játszogat a baba öbölben. Elkezdett nekem jönni nagy fejjel a férjem hogy ezt hogy gondoltam, meg tudom e milyen veszélyes h az ébren levő gyerek mellett bealszok... Egyből leadta a drótot anyósnak, aki el hordott minden felelőtlen k....anak, meg mondta h ha ennyit nem bírok ki, hogy nap közben ne aludjak, akkor vigyem el neki a gyereket, majd ő felneveli. Meg hogy luxus nő vagyok, mert ő 3 gyereket nevelt akik se nappal se éjjel nem aludtak, de ő bizony talpon volt velük sőt dolgozott is, nem otthon "tespedt", mint én. Ezzel bazi nagy lelkiismeret-furdalást csináltak nekem, elég sz.rul érzem magam. Tényleg ekkorát hibáztam?
2017. jún. 19. 14:19
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Van légzésfigyelő a gyerek alatt... Ha már ennyire megtagadtad a kérdés lényegét. Gondolom a jóindulatú válaszoló gyereket csak magazinban látott eddig...

A többieknek köszönöm :) tudom, hogy nem túl oké a dolog a férjemmel, de abban bízol, hogy csak a munka miatti stresszt vezeti le rajtam...

2017. jún. 19. 15:23
 22/29 anonim ***** válasza:
9%

Ha itt hirdeted magad, közel sem vagy olyan boldog...

Szánalmas! :D

2017. jún. 19. 15:23
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
11-es... én ezt sosem értettem, hogy egy itt, névtelenül leírt szituáció amiben valaki tanácsot kér, miért kibeszélés. Sokkal inkább kibeszélés lenne, ha mondjuk egy barátnőjével, vagy az anyukájával vagy mit tudom én kivel beszélné meg az ember, mert ott a másik fél ismeri a szereplőket. Ez bárkivel történhetett, az ország bármelyik pontján, nem tudjuk ki a feleség, ki a férj, stb.. szóval nem gondolom, hogy kibeszélés lenne. Viszont az ember életében vannak olyan esetek, amikor jól jön egy kívülálló véleménye. Tudom, tudom, te biztosan mindig magabiztos vagy és tudod helyesen cselekszel-e, stb... de vannak akiknek szüksége van arra, hogy megkérdezzenek másokat. Az a kibeszélés, ha felhívja gyorsan az anyját és képzeld a Sanyi így meg úgy... ez nem.
2017. jún. 19. 15:25
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
#22 Itt hirdetem magam? Ne haragudj, de miről beszélsz?
2017. jún. 19. 15:32
 25/29 anonim ***** válasza:
36%
Nem lehetne befejezni?beszéljétek meg privát üzenetben!
2017. jún. 19. 15:34
 26/29 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ezzel semmi baj. Ekkora baromságot! És amikor ébren vagytok mindketten?! Akkor is gondolom időnként osszepakolsz, főzöl, ne adj isten kiszaladsz pisilni vagy telefonalsz stb...ennyi erővel bármelyik pillanatban megfulladhat, nem csunghetsz a gyereken minden másodpercben. Anyóst helyre raknam nagyon gyorsan, de a férjemet is!
2017. jún. 19. 15:49
 27/29 anonim ***** válasza:
69%

ÉN nem mernék így a gyerek mellett aludni, talán felelőtlennek is gondollak...De!!!!

Sem anyósnak, sem a férjednek nincs igaza!!

Anyósnak simán megmondanám, hogy a felét sem hiszem el amit mond, az meg az ő baja, ha 3 gyereket szült és nem pihent soha, mert feleslegesen mártírkodott. Illetve amúgy sincs köze hozzá, hogy te mit csinálsz otthon, míg nem szorulsz rá az ő segítségére. Simán megmondanám neki, nem a férjemre várnék, hogy elintézze helyettem, ha gondom van vele. Viszont a férjed sem áll ki melletted, sőt....ezek után nem azon gondolkodnék h anyós milyen, hanem hogy a férjem eszét hogyan billentsem helyre. Megmondanám neki, hogy amíg nem nő fel, addig mehet haza anyucihoz. Ja anyóssal ezután meglenne a jó nagy távolság, ha engem lek.rváz.

2017. jún. 19. 16:08
 28/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem veszelyeztetted semmivel sem a gyereket! Nekem is ilyen volt a ferjem,azt hitte, hogy a gyerekneveles, fozes, takaritas, mosas csak móka, kacagas es pihenes es el lehet mindet intezni 10 perc alatt. En nem hagytam magam, csunyan osszevitatkoztunk, megmondtam neki, hogy vegyen ki 1-2 het szabit, addig megyek en dolgozni, es lesz o a gyerekkel es fozni fog minden nap, meg tisztasag lesz, ugyanugy ahogy o elvarja tolem. Megmondtam, hogy ha nem megy bele akkor valok. Belement, par nap alatt letort a szarva, mert en bizony semmiben sem segitettem be, mitan hazajottem a melobol,hanem bevagtam magam a tv ele, mint ahogy o szokta. Most mar jobban becsuli a munkam, de meg mindig ugy tartja, hogy o dolgozik tobbet es faradtabb.
2017. jún. 19. 17:27
 29/29 anonim ***** válasza:
93%
Nalunk ez valo ok lenne, ha a ferhem mindent a draga anyjaval beszelne ki.
2017. jún. 19. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!