Akinek nem eszik darabosat 1 év körüli babája, azoknál hogyan alakulnak az étkezések?
Figyelt kérdés
Tettem már elé darabos Túró Rudit, pufit, gyümölcsöt egy ujjal kaparássza, felcsippenti de nem eszi meg. De, ha ugyanezeket a darabokat én teszem a szájába akkor megeszi. Pár napja próbálkozunk lassan 11 hónapos lesz. Az érdekelne, hogy ti miket adtok a babátoknak? még szopizik is:)2010. máj. 19. 12:29
1/5 anonim válasza:
kislányom sem eszi a darabos teleket, de nem eröltetem.Azért néha probálkozok! adok a kezébe gyümölcsöt , zöldséget, babakekszet, kiflit is. Ezeket egy ideig majszolgatja utánna abba hagyja és inkább játszik vele.
2/5 anonim válasza:
11 hónapos a kisfiam, mostanába kezdtem a darabos ételt bevezetni. Ez abból áll, hogy pl. húslevesből zöldséget, tésztát összetörök villával vagy krumplit villával stb.. 3-4 kanállal eszil utána nem kell neki. Kiflit, babakekszet 6 hós kora óta kap a kezébe... Ebédre a főzeléket még pépesítem. Kétszer eszik tápszert.
Szóval mi is itt tartunk.... lassan de biztosan!! :)
3/5 anonim válasza:
Én kb 14 hóig mindent turmixoltam, addig a legdarabosabb étele a keksz és a buláta volt. 18 hós, még most is sokszor eszik pépeset. 8 foga van, bár most már pogit, szendvicset, gyümiket elnyammog.
4/5 anonim válasza:
A problémád ha jól értem az, hogy megeszi ezeket az ételeket, csak nem önállóan?
Nálunk ez úgy volt, hogy kb 13 hónaposan egyszer csak elkezdett egyedül enni a kezéből. Addig sehogy sem tudtam rábírni. Eljön az idő nálatok is. Nyugi!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen megeszi, csak nem önállóan
2010. máj. 31. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!