Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdte babátok a bölcsit...

Mikor kezdte babátok a bölcsit, és hogy viselte? 2 évesen menne kisfiam, most 15 hós még szopizik napi 2x és éjjel 1-2x, és nagyon anyás. Na és ti hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

kb 2 hónapja kezdett egy magánbölcsit egyenlőre 12ig. Azt kell hogy mondjam hogy nagyon jól viseli, én sírtam ő helyette is mikor nem látta. Ha felveszik államiba, szeptembertől odamegy.

1-én lesz 2 éves. hirtelen elkezdett beszélni, szépen enni.Én is meglepődtem hogy ilyen könnyen ment. Csak annyi a különbség hogy ő nem szopizik, de mivel ott teljesen másképp viselkednek, nem lesz ez gond nálatok, mivel nem vagy ott, tök simán el fogja hagyni szerintem.

2010. máj. 19. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:
58%

Fiam 21 hónapos korától járt (adódott egy tanulási lehetőség nappal) októbertő- májusig.

Majd 2 hónapig (nyáron) itthon volt és őssszel megint ment bölcsibe én meg dolgozni.

Amúgy 21 hónaposan választotta el magát.

Ennek már 8 éve, azóta harmadikos, semmi gond nem volt, oviba nem is kellet beszoktatni, bölcsibe is hamar beszokott

A lányom jövő márciusban 2 évesen fog menni (most 14 hünapos, már felvették) ő még többször szopik majd kialakul akkora mi lesz.

Azt nem tudom, hogy ugye márciusban lejár a gyedem, akkor még ki kell vennm a szabikat, ami lesz vagy 2 hónap, aztán ott a nyár, szünet, hogy mi lesz a bölcsivel, vagy ha visszamegyek dolgozni, nem biztos, hogy jó néven veszik, hogy szinte rögötn szabira megyek.

Viszont ha 3 évig otthon maradnék, akkor a kocsinkat vinné a bank, nekem a gyes+2 csp fele annyi sem lenne, mint a gyged+2csp:-(((

2010. máj. 21. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!