Mikor kezdte babátok a bölcsit, és hogy viselte? 2 évesen menne kisfiam, most 15 hós még szopizik napi 2x és éjjel 1-2x, és nagyon anyás. Na és ti hogy viseltétek?
Szia!
kb 2 hónapja kezdett egy magánbölcsit egyenlőre 12ig. Azt kell hogy mondjam hogy nagyon jól viseli, én sírtam ő helyette is mikor nem látta. Ha felveszik államiba, szeptembertől odamegy.
1-én lesz 2 éves. hirtelen elkezdett beszélni, szépen enni.Én is meglepődtem hogy ilyen könnyen ment. Csak annyi a különbség hogy ő nem szopizik, de mivel ott teljesen másképp viselkednek, nem lesz ez gond nálatok, mivel nem vagy ott, tök simán el fogja hagyni szerintem.
Fiam 21 hónapos korától járt (adódott egy tanulási lehetőség nappal) októbertő- májusig.
Majd 2 hónapig (nyáron) itthon volt és őssszel megint ment bölcsibe én meg dolgozni.
Amúgy 21 hónaposan választotta el magát.
Ennek már 8 éve, azóta harmadikos, semmi gond nem volt, oviba nem is kellet beszoktatni, bölcsibe is hamar beszokott
A lányom jövő márciusban 2 évesen fog menni (most 14 hünapos, már felvették) ő még többször szopik majd kialakul akkora mi lesz.
Azt nem tudom, hogy ugye márciusban lejár a gyedem, akkor még ki kell vennm a szabikat, ami lesz vagy 2 hónap, aztán ott a nyár, szünet, hogy mi lesz a bölcsivel, vagy ha visszamegyek dolgozni, nem biztos, hogy jó néven veszik, hogy szinte rögötn szabira megyek.
Viszont ha 3 évig otthon maradnék, akkor a kocsinkat vinné a bank, nekem a gyes+2 csp fele annyi sem lenne, mint a gyged+2csp:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!