Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A legjobb baratom huga a...

A legjobb baratom huga a napokban szult. Kislany. Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg kedves lenne, ha vinnél valamit, persze nem kell a legelején odamenni. Az én barátnőim is adtak az unokaöcsémnek anno ajándékot és a mai napig szoktak nekik ezt-azt hozni, ha felénk járnak.

Én most várok babát, és szívesen fogadom majd, aki jönni szeretne.

2017. jún. 18. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Elején válaszolók annyira elutasítóak vagytok...mondhatni antiszociálisak. Miért baj az, ha kedves akar lenni és szeretne küldeni egy kis kedvességet nekik???

Kérdező, szerintem valami kis ruhácskát vagy ajándékutalványt vmelyik bababoltba. Esetleg kérdezd meg a barátodat h mire lenne szükségük inkább.

Tudom, hogy nem maradandó emlék meg minden...de ilyenkor a pelenkák nagyon jól jönnek.

2017. jún. 18. 19:16
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

ez milyen lenne?

2017. jún. 18. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon cuki,tökéletes 😉

A negatív hozzászólóknak: Mivel a kérdező legjobb barátjának testvéréről van szó,valószínűleg nem teljesen idegenek egymásnak.miért ne lephetné meg őket?

2017. jún. 18. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:
12%

12es vagyok

Kérdező...ez nagyon aranyos!!!

Fele ennyire lennének kedvesek az emberek mint Te vagy, és sokkal de sokkal kellemesebb lenne az egész élet.

2017. jún. 19. 09:24
 16/16 A kérdező kommentje:
:)
2017. jún. 19. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!