Budapesten van e olyan üzlet, ahol nem 4000ft-nál
kezdődnek pl. a napozók, rugik stb?
a scamp.hu oldalon nézz körbe,500 Ft-ért is vannak bodyk,és mintaboltjuk is van.
amugy a tescos is jo minőségű,nem tudom milyen boltokba jársz ahol 4000nél kezdődnek a body árak..
2010. máj. 19. 09:53
2/10 A kérdező kommentje:
Azért vagyok kicsit szomorú,mert 1- 1,5 hónap alatt kinő mindent 4 hónapos kisfiam...már 68-74 es méretet hord,tehát egy egy ruháért sajnálok kiadni ennyi pénzt.Szeretnék azért neki aranyos,kényelmes,jó minőségű rucikat venni neki!
Én használt cuccokat szoktam venni a kisfiamnak. Egy mosás és vasalás után senki sem mondaná meg róluk, hogy nem újak. Itt szoktam vásárolni:
[link] Sok a márkás cucc, aprópénzért. 4000 ft-ért több mint másfél kilót kapsz:-)
2010. máj. 19. 09:56
4/10 A kérdező kommentje:
pl. elefáni babadiszkont, chicco.. ezeken a helyeken jártam tegnap és csak ámultam,de amúgy nem bodyról volt szó....a napozóra gondoltam!Köszi azért megnézem ezt az oldalt..
Most még gyorsan nőnek,de pl majdnem egy éve hordunk már egy méretet...most másfél éves.
És ezek is scamp bodyk,és semmi bajuk,nem nyulnak!!
2010. máj. 19. 09:57
Az első hozzászólóval értek egyet a scamp is jó és a tescos is megfelelő, arra, hogy 1-2 hónap alatt kinője. Én a fiamnak vettem olyan rugit a tescoban, ami egy kicsit nagyobb méret volt, így egy jó darabig jó volt. Már se rugit, se bodyt nem hord több mint egy éve, de a rugik most kerültek öröklésre, mert még olyanok voltak mintha újak lennének, a bodykat, meg takarításra használom, de még most is hófehérek, pedig nem drága mosóporral mosom őket. Úgyhogy azért, mert tescoban vettem lehet jó minőségű.
2010. máj. 19. 09:59
A napozókkal ugyanaz a helyzet, mint a bodykkal, vagy a rugikkal. Nem kell márkás boltba menni, hogy szépet és jót vegyél. A márkás áráért máshol kettőt-hármat veszel és sokkal változatosabban tudod öltöztetni és nem fáj a fejed, ha kimoshatatlan pecsét kerül bele.
2010. máj. 19. 10:03
Én is tescosat szoktam neki venni,meg a scamposak is jók,söt ha akció van akkor a c&a-ba is olcsón hozzá lehet jutni,meg én a vateráról is szoktam vásárolni,egy mosás vasalás után olyan mintha uj lenne,csak sokkal olcsóbban.
Kár lenne szerintem olyan drágán vásárolnod,lehet attól még jó is és jó minöségü is a baba ruhája,h ha olcsóbban veszed,tényleg ki lehet jókat fogni.
Mi soha nem vettünk neki drágákat,mert olyan gyorsan nönek még ilyenkor a babák,és utána meg sajnálja az ember,h ezt megint nem tudm már ráadni,mert kicsi!
2010. máj. 19. 10:11
9/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van.. a kinőtt ruháit még eladni is sajnálom pár száz forintért..inkább elteszem emlékbe..turkiba szoktam járni..sok rucija van onnan,csak néha kell neki egy egy teljesen új darab..köszi a válaszokat. A scamp tetszik!!És tényleg elég jó áron vannak!
figyeld folyamatosan a zsákbamacska akciojukat,e van hogy váratlanul töltenek fel,de el is kapkodják!!ezek utolsó darabok,nincs hibájuk,csak abbol a méretből az az egy van lehet,és igy nem tudod a mintát kiválasztani,de jópofák ezek is.(első voltam)
2010. máj. 19. 14:40
Kapcsolódó kérdések: