Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Budapesten van e olyan üzlet,...

Budapesten van e olyan üzlet, ahol nem 4000ft-nál kezdődnek pl. a napozók, rugik stb?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:

a scamp.hu oldalon nézz körbe,500 Ft-ért is vannak bodyk,és mintaboltjuk is van.

amugy a tescos is jo minőségű,nem tudom milyen boltokba jársz ahol 4000nél kezdődnek a body árak..

2010. máj. 19. 09:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért vagyok kicsit szomorú,mert 1- 1,5 hónap alatt kinő mindent 4 hónapos kisfiam...már 68-74 es méretet hord,tehát egy egy ruháért sajnálok kiadni ennyi pénzt.Szeretnék azért neki aranyos,kényelmes,jó minőségű rucikat venni neki!
2010. máj. 19. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Én használt cuccokat szoktam venni a kisfiamnak. Egy mosás és vasalás után senki sem mondaná meg róluk, hogy nem újak. Itt szoktam vásárolni: [link] Sok a márkás cucc, aprópénzért. 4000 ft-ért több mint másfél kilót kapsz:-)
2010. máj. 19. 09:56
 4/10 A kérdező kommentje:
pl. elefáni babadiszkont, chicco.. ezeken a helyeken jártam tegnap és csak ámultam,de amúgy nem bodyról volt szó....a napozóra gondoltam!Köszi azért megnézem ezt az oldalt..
2010. máj. 19. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Most még gyorsan nőnek,de pl majdnem egy éve hordunk már egy méretet...most másfél éves.

És ezek is scamp bodyk,és semmi bajuk,nem nyulnak!!

2010. máj. 19. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet a scamp is jó és a tescos is megfelelő, arra, hogy 1-2 hónap alatt kinője. Én a fiamnak vettem olyan rugit a tescoban, ami egy kicsit nagyobb méret volt, így egy jó darabig jó volt. Már se rugit, se bodyt nem hord több mint egy éve, de a rugik most kerültek öröklésre, mert még olyanok voltak mintha újak lennének, a bodykat, meg takarításra használom, de még most is hófehérek, pedig nem drága mosóporral mosom őket. Úgyhogy azért, mert tescoban vettem lehet jó minőségű.
2010. máj. 19. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
A napozókkal ugyanaz a helyzet, mint a bodykkal, vagy a rugikkal. Nem kell márkás boltba menni, hogy szépet és jót vegyél. A márkás áráért máshol kettőt-hármat veszel és sokkal változatosabban tudod öltöztetni és nem fáj a fejed, ha kimoshatatlan pecsét kerül bele.
2010. máj. 19. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is tescosat szoktam neki venni,meg a scamposak is jók,söt ha akció van akkor a c&a-ba is olcsón hozzá lehet jutni,meg én a vateráról is szoktam vásárolni,egy mosás vasalás után olyan mintha uj lenne,csak sokkal olcsóbban.

Kár lenne szerintem olyan drágán vásárolnod,lehet attól még jó is és jó minöségü is a baba ruhája,h ha olcsóbban veszed,tényleg ki lehet jókat fogni.

Mi soha nem vettünk neki drágákat,mert olyan gyorsan nönek még ilyenkor a babák,és utána meg sajnálja az ember,h ezt megint nem tudm már ráadni,mert kicsi!

2010. máj. 19. 10:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van.. a kinőtt ruháit még eladni is sajnálom pár száz forintért..inkább elteszem emlékbe..turkiba szoktam járni..sok rucija van onnan,csak néha kell neki egy egy teljesen új darab..köszi a válaszokat. A scamp tetszik!!És tényleg elég jó áron vannak!
2010. máj. 19. 10:22
 10/10 anonim ***** válasza:
figyeld folyamatosan a zsákbamacska akciojukat,e van hogy váratlanul töltenek fel,de el is kapkodják!!ezek utolsó darabok,nincs hibájuk,csak abbol a méretből az az egy van lehet,és igy nem tudod a mintát kiválasztani,de jópofák ezek is.(első voltam)
2010. máj. 19. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!