Pár hét múlva költözök ki olaszba kislányom lesz, milyen nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Itthon fog születni,de kint fogunk élni,egy szép nevet szeretnék neki adni ami kint is használatos.2017. jún. 17. 18:44
1/15 anonim válasza:
Milyen olaszba? Irritál az az ilyen. "Olaszba, magyarba, németbe". Tipikus felvágósok mondják így, akik külföldön élnek, és nem veszik észre, hogy gáz. Én Angliában élek és Magyarországra szoktam hazamenni. Nem angolból magyarba.
2/15 anonim válasza:
Marha nehéz volt rákeresni... kb. 5 mp.
3/15 anonim válasza:
Olívia, Szófia, Izabella, Georgina, Esztella
7/15 anonim válasza:
Az én kedvenc nevem az Amélia, bár Magyarországon nem adnám. Tetszik még az Emília, Franciska, Rebeka
8/15 anonim válasza:
Emma, Anna, Laura, Gréta, Marta, Maria, Mia, Noemi
10/15 anonim válasza:
Nem a felvágósok mondják így, hanem a kamionsofőrök és a prostik amúgy. Legyen Lucia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!