Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik azok az ételek/ételfélék,...

Mik azok az ételek/ételfélék, amiket SEMMIKÉPPEN SEM adjak 15 hónapos kislányomnak még, és meddig ne?

Figyelt kérdés
Csak nem akarok kockáztatni.
2010. máj. 18. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Amitől allergiás kiütése lesz.
2010. máj. 18. 22:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Na ezt szeretném megelőzni. Amikről tudok: apró magvas gyümölcsök, tengeri herkentyűk, olajos magvak, gomba. Mi van még, amivel nem érdemes kockáztatni, és mennyi idős korig?
2010. máj. 18. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudok kimondottan ilyenekről. Apró magvasakat és társait egy év alatt nem ajánlott... Enyém is 15 hónapos, már evett diót, mogyorót (öszetörve), aprómagvasakat is. Én arra ügyelek, hogy nehéz, zsíros, puffasztó és fűszeres ételt ne egyen, de ilyeneket mi magunk sem eszünk).
2010. máj. 18. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ja és már evett gombapörköltet és gombás rántottát is a lányom.
2010. máj. 18. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
a kislányom 9 hónapos . tudom nem szabadna de én mindent megkostoltatok vele azokbol az ételekböl amit mi eszünk. én ugy gondolom hogy ha valaki valamire allergiás és még nem tudunk rolla az csak ugy derül ki ha megkostolja. Szerintem ha van allergiás a családba akkor kell fokozotan vigyázni.
2010. máj. 18. 23:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére egyik oldalon sincs a családban senki, akinek bármiféle ételallergiája, netán tejallergiája lenne. Valahol olvastam, hogy a tengeri dolgokat nem javasolják. Tudja bárki, hogy miért?
2010. máj. 19. 08:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Tengeri halat lehet gondolom.Ilyen tintahalakra meg polipokra gondolsz?
2010. máj. 19. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Aha, meg rák és ilyesmik. Nem tök ugyanaz, ha rendesen elkészítek valami tengeri herkentyűt (megsütöm), mintha sima húst kapna?
2010. máj. 19. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi lenne,ha mindent kipróbálnál, hisz a gyerek eldönti, hogy kell-e neki.Ha meg 2 napig csalánkiütése lesz.Akkor mi lesz? Különben évi 3 kiló mocskot kell megenni ahhoz, hogy egészségések maradjunk.
2010. máj. 19. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
A tengeri dolgok annak okoz problémát,aki fémérzékeny, mert sok higanyt tartalmaznak.De érdekes,mert higyany nélkül sem dolgozik a szervezet rendesen.
2010. máj. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!