Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babám 1 hete kap...

6 hónapos babám 1 hete kap hozzátáplálást.1 hét alatt alig volt széklete, az utóbbi 4 napban semmi. Hasfájás jelét nem mutatja. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Semmi tünetet nem produkál, de nincs kaki. Pisi van elég, de kaki nincs. Hasa nem fáj legalábbis nem erőlködik, hogy kellene neki, jó kedvű, többnyire vidám, egyedül szépen eljátszik sokszor, aludni jól alszik éjjel nem ébred föl, csak hajnali 4 felé mikor már éhes. Alma volt eddig, sütőtök, alma-őszibarack, paradicsom-burgonya

2017. jún. 15. 22:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
még nem, talán fiatalabb koromban 1-2 alkalommal
2017. jún. 15. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy írták is, pár napig adod,fokozatosan növelve a mennyiséget, majd pár nap pihi. Én például úgy csináltam, hogy pénteken kezdtem egy-két kanállal, kapta hétfőig,majd péntekig pihi,aztán jött az új. Hetente egyet vezess be, jelölj ki egy napot kezdésnek és akkor bele se keveredsz, mindig azon a napon kezded el. Én például azért a pénteket választottam, mert ha esetleg gond lett volna, akkor az apja is be tud segíteni ( például ha nem tud aludni a hasa miatt).

Amúgy a havi lebontásban ( hozzátáplálási táblázat) nincs olyan brutál sok,hogy ne lenne elég heti egyet bevezetni.

2017. jún. 15. 23:04
 13/13 anonim ***** válasza:

A HT kezdetekor nekünk is voltak hasonló gondjaink. Amikor több napja nem volt széklete adtam neki 2-3 kanálnyi szilvát (üveges bébiétel).

A burgonya és alma képes ilyen dolgokat produkálni :)

2017. jún. 16. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!