6 hónapos babám 1 hete kap hozzátáplálást.1 hét alatt alig volt széklete, az utóbbi 4 napban semmi. Hasfájás jelét nem mutatja. Mi lehet a gond?
Ahogy írták is, pár napig adod,fokozatosan növelve a mennyiséget, majd pár nap pihi. Én például úgy csináltam, hogy pénteken kezdtem egy-két kanállal, kapta hétfőig,majd péntekig pihi,aztán jött az új. Hetente egyet vezess be, jelölj ki egy napot kezdésnek és akkor bele se keveredsz, mindig azon a napon kezded el. Én például azért a pénteket választottam, mert ha esetleg gond lett volna, akkor az apja is be tud segíteni ( például ha nem tud aludni a hasa miatt).
Amúgy a havi lebontásban ( hozzátáplálási táblázat) nincs olyan brutál sok,hogy ne lenne elég heti egyet bevezetni.
A HT kezdetekor nekünk is voltak hasonló gondjaink. Amikor több napja nem volt széklete adtam neki 2-3 kanálnyi szilvát (üveges bébiétel).
A burgonya és alma képes ilyen dolgokat produkálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!