Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babám nagyon nyugtala...

10 hetes babám nagyon nyugtalan, sokat sir, alvás közben is felébred, mi baj lehet?

Figyelt kérdés
Orvos látta, azt modta semmi szervi baja nincs. Minden elalvés előtt legalább fél orát sir, és nagyon gyakran ébred, kb féloránkét, sirdogál kicst majd alszik tovább. Nagyon jol hizik, tápsueres baba, szóval nem hiszem hogy az éjségtöl lenne.Aggodom érte.
2008. okt. 16. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs semmi különösebb baja valószínüleg.A szomszéd kislánnyal ugyanez a helyzet pedig ő fél éves.HA doki látta akkor megnyugodhatsz
2008. okt. 16. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasfájás, is még lehet az oka, nem váltottatok tápszert, lehet, hogy az is közbe játszik?! Azt onnan lehet, tudni, hogy sír mielőtt pukizik. Ha nem akkor még az is lehet, de ahhoz meg még túl fiatalka, hogy elkezdtek a fogcsírái mozogni, nem utált rá a doki, hogy be van dagadva a fogínye?

Vagy még a hiányod, hogy nem vagy közel hozzá és felriad, de én sem vagyok az egész napos cipelés párti, nem ajánlom, hogy kenguruba tedd és vidd magaddal mindenhova. Tanulja, meg, hogy amikor alvás van aludni kell.

Bocsi, hogy kérdésedre kérdésekkel válaszoltam, mert most ez a két lehetőség szokott előfordulni ebben a korszakban.

Én nem cipeltem a lányomat, sőt hagytam sokszor sírni is. Ha dolgom volt, és nincs semmi baja. Kiegyensúlyozott mosolygós majdnem 5 hónapos a lányom. Ja és bárkivel elvan, most éppen a nagyszülőknél van egész nap én meg itthon teszek veszek kicsit pihenek is közben.

Boldog babázást kívánok neked!

2008. okt. 16. 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Semmi ilyesmit nem mondott a doki, a tápszer is a régi. Az tény, hogy mivel együtt élünk a nagyszülökkel, ők nagyon elkényeztetik, midig fogdozzák, nrekem meg néha le is kell tenem. Sokszor szokott hisztizni is, látványosan. Ha felveszi az ember semmi baja. De azt az álombol feriados dolgot csak néhány napja csinálja. Kicsit be van dugulva az orra, lehet esetleg az is?
2008. okt. 16. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem kap rendesen levegőt,ha tudod szívd le a nózijából a váladékot,hátha könnyebben elalszik.
2008. okt. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!