Mi egy 7 és fél hónapos baba napi étrendje?
Figyelt kérdés
Lehet vmit nem jól csinálok, 3 hónapja nem hizik egy dekát sem. A Mi étrendünk : táp reggel kb 180 ml, 10óraira gyümi kb 150 ml sinlaccal és rizzsel, ebéd kb 200 ml főzi husival, uzsi tejpép gyünmivel, este táp kp 200 ml, és éjjel egyszer még táp kb 120 ml. Nőlni nől havonta kb 1 cm-t, most 8060 dkg és 70 cm.2008. okt. 16. 12:42
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, miért nem hízik, pedig elég jó étvágya van!
Sokat mozog? Lehet, hogy azért nem hízik.
Egyébként az én kisfiam 9 hónapos, nagyjából ugyanígy eszik, és ő csak 7600 gramm, és 72 cm. De ő 5 hónapos korától mászik, és egész nap meg nem áll.
A gyerekorvos mit mond?
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmi gond a babád méreteive, gondolom most már kúszik-mászik, mocorog folyamatosan és ezért sem hízik. Az én babám is 7 és fél hónapos és kb ugyan ennyit eszik mint a tiéd (kivéve az éjszakát) a méretei hasonlóak 7770g és 71 cm. Igaz az elmúlt hónapban ő sem nagyon hízott, de ezt betudom annak, hogy szinte egész nap mozgásban van. Persze ha nagyon aggódsz kérdezd meg a dokidat, de szerintem aggodalomra semmi ok.
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam kb fele ennyit eszik és főzeléket még csak pár kanállal és 7 hósan majdnem 10 kiló (2 hete volt 9750 gramm) és 70 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!