Szégyen vagy nem, az én 1 évesem nem volt kinn levegőn péntek óta. Mi tutira kiviszem, nem baj, ha szélvihar van, csak ne essen. Védve lenne a biciklin mögöttem rendesen felöltözve?
Anyukámékhoz mennék át vele a másik utcába, kb. 800-1000m. A babakocsiban ülve nagyon éri a szél, azt gondoltam, hogy mögöttem a bicajon nem annyira.
Ti hogyan oldottátok meg a levegőztetést a napokban?
kínkeservesen. sopronban lakunk, itt nagy szelek voltak bizony, amúgy se az a szélcsendes környék.
én kivittem minden nap, de csak 15-20 percre, kb. 5 réteg vékonyabb dolog volt rajta, úgymint body, hosszú újjú póló, pulcsi, kapucnis felső, és a széldszekije, plsuz az a sapka, amit télen használtunk, és csak az arca látszik ki belőle. nem lett baja.voltunk kinn gyalog is és babakocsival is. szerintem ha jól felöltözteted és nem 100-zal tekerzs, nyugodtanm kimehettek. :)
Ebben az ítéletidőben sajnos nem tudunk kimenni. Egyfolytában vízszintben vannak a fák, annyira fúj a szél, az eső sem akar elállni.
16 hónapos, a sportkocsija nem egy mózes, amiben el tudna bújni. Szóval reménykedünk a jobb időben és csak az ablakban nézegetünk kifelé sajnos.
Tegnap át kellett vinnem a gyereket anyósomékhoz, mennem kellett interjúra. Mire oda értem, nincs 800méter, azt hittem meghalok, egy lépés előre, hármat vissza a szél miatt.
Nem vagyok fázós, de most a szobába is a nagykabáton gondolkodok.
Hiába van még tundrabugyi is a kicsin, a kezei majdnem jégcsapok, pedig elvileg 22fok van a lakásban. Ezek után ebbe a szélviharba(nálunk minden második fa nagyrésze szép emlék már)ki nem viszem, szellőztetek.
Elvileg hétvégén jön a jóidő, addig csak nem kerülünk a diliházba.
Kitartást.
Mi sem voltunk kint napok óta, pedig télen is kivittem még a legnagyobb hidegben is.Szerintem ma délután kinyitom a garázsajtót, és beparkolunk egy fél órára babakocsival.Már nem lehet tovább bírni.Úgy gondoltam, ma délután csillapodik a szél, és jobb lesz.Hát nem sokkal.Már megint kezd feltámadni.Ez őrület.
Mögötted a biciklin azért védett helyen lesz a babád.Zimankó nincs, úgyhogy biztos nem fázik meg, mire átértek vele a másik utcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!