Alvásgondok 15 hónapos kisfiammal. Más is jár ebben a cipőben? Bővebben lenn.
lehet hogy rosszat álmodik. ez már az az időszak, legalábbis kezdete, amikor félhetnek dolgoktól. szerintem ne fosszátok meg őt a biztonságtól, amit ti jelentetek neki.
a másik, én úgy tudom, aszeparációs szorongás előjön megint, és olyan 18 hós korig erősödik, aztán elkezd csillapodni. de csak ha megfelelően "kezelik".
Szia! Nálunk ugyanez a helyzet. A lányunk 12 hós és pár hete minden éjjel kb 2 óra körül írni kezd. Adok neki inni, vagy tápszert és lenyugszik. De amint vissza akarom tenni a kiságyba, újra sír. Én is magam mellé szoktam tenni. Alszik ott szépen és visszarakom a helyére álmában, mert én viszont nem tudok így pihenni. És újabban visszarakás után, olyan 5-6 óra körül újra sír...
Én is tanácstalan vagyok, mert fogalmam sincs, mi lehet a baja. Neki 4 foga van kinn, talán a többi miatt? Nem vagyok benne biztos. A biztonságérzetre gondolok, jobban érezheti magát a közelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!