Ki milyen termékeket használ a babájának popsitörlő, krém, tusfürdő?
Rossmann sensitive kendő
nem használok popsikrémet
Ceumed fürdető
Csak a gyógyszertári fürdető és popsikrém ápolta megfelelően a bőrét(minden mástol szárad, sudokrem mellett is fájon piros a popo)
És sensitive neogranormon törlőkendő vált csak be, de otthon mindig mostam tiszta vizzel és nem törlőkendőztem.
Tusfürdőt, testápolot nem kennék babára
Popsitörlőből nem ragaszkodom egy márkához, nekünk mindegy, mindegyik bevált.
Fürdetőkrém és popsikrém gyógyszertári.
Testápolót, egyéb kozmetikumot nem használunk.
Popsi törlő: Tesco sensitive
Popsi krém: Nivea kék kis tubusos
Tusfürdő: Johnson & Johnson sárga - top to toe
Popsitorlo most épp rossmannos de van dm-is libero meg holnap veszek Gabit.
Testápoló a patikai illetve van johnsons babaolaj is,popsikrem sudocrem,fürdető johnsons illetve nivea,tusfürdő is van az Gabi.
Most a táskába vettem sparos 20db popsitorlot és mindigg van benne egy rossmannos arcéstesttörlő ami illatmentes, meg Gabi popsikrem van benne(az nagyon sűrű nem igazán szeretem azért van a táskában)
sudocrem, de csak ha piros a popsija
törlőkendőből a tesco my baby love-ját használom, próbáltam többet, de ez jött be, a huggies pl. nekem nagyon habos, a pampers meg túl vastag.
Fürdetőt mi johnsonst használunk, bármennyire szidják, nekünk bevált. A levendulásat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!