Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan baba aki 10hósan...

Van itt olyan baba aki 10hósan még csak kúszik de 4kézláb nem mászik még?

Figyelt kérdés
Mit csináljak,hogy 4kézláb elkezdjen mászni?Már mutattam neki,hogyan csinálja...segítettem is neki de semmi:S Ülni már ül szépen,felhúzza magát,rajtunk...
2010. máj. 18. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

A lányom elmúlt 11 hónapos és csak kúszik.

Elvittem gyógytornászhoz, azt mondta minden rendben, csak a csípője nagyon laza, ezért hengerpárnázást javasolt, meg hasizom erősítést.

Mondjuk a kisasszony ülésből lehasal, a lábait meg két oldalt viszi el hátra, ha haladni akar...

Egyébként a lányom a forgásokat is később csinálta.

Ja, meg nekem úgy látom sokat segített, hogy átrendeztük a lakást, lett nagyobb hely, szőnyeggel, nem csúszik annyira.

És még nem ül fel, pedig már tudja, rajtakaptam.

Viszont előre szépen jár, alig fogódzkodik.

A gyógytornász azt is mondta, hogy mindegy, két lábon vagy négykézláb megy hamarabb, csak legyen valamennyi négykézlábas időszak, az agyféltekék szinkronja miatt.

Remélem segítettem.

2010. máj. 18. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem késett még el a mászással a babád!

Megnyugtatásképpen írom,hogy a kisfiam 11 hónaposan kezdte el,előtte fél évig csak kúszott.

Jól teszed,hogy próbálod tanítani neki,de kizárólag ennek a hatására nem fog mászni.Amikor kellően ügyesnek érzi majd magát hozzá,akkor csinálja.

2010. máj. 18. 10:12
 3/5 bucibabuci ***** válasza:

kislányom soha nem ment négykézláb, hamarabb megtanult mnni 10 hósan

szerintem nem kell erőltetni a mászást, gondolom ha fogjátok a kezét, akkor lépeget, lehet hogy kihagyja ő is a négykézlábmenést:)

2010. máj. 18. 10:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm..kicsit megnyugodtam:)Lépeget igen,de még nagyon gyenge ha felállítom így nem erőltetjük(pár mp-re megtartja magát majd összecsuklik)
2010. máj. 18. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem tegnap állt fel egyedül először két lábra a fotel mellett és négykézlábra is.

Nagy szabad tér kellett és egy jó szőnyeg, amin nem csúszott a térde szét.

Csak tapasztalatként írom le, de légy nyugodt, bőven időben vagytok.

2010. máj. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!