Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babamasszázs. Változott tőle...

Babamasszázs. Változott tőle a babád ha igen miben?

Figyelt kérdés
Én itthon kezdtem el a napokban hogy ilyen rossz idő van és nyűgös a kicsikém. De hatásosnak bizonyult egy kis ideig. Amúgy is folyton jár keze lába,nagyon izgága baba(2hós) van rá esély hogy ez az örökmozgása mérséklődik hosszú távon a masszázstól? Mik a tapasztalataitok?
2010. máj. 17. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Az örökmozgással kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert nekem nagyon nyugodt volt a kisfiam. Mi jártunk tanfolyamra, 5 alkalom volt. 9 hetes volt mikor elkeztük, én nagyon szerettem, megnyugtatta és nagyon élvezte és élvezi a mai napig is.
2010. máj. 17. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én babám is egy örökmozgó két hónapos. Én is egyénileg "masszírozom", de ez nálunk abban merül ki, hogy végigsimizem egy kis testápolóval. Amíg ezt csináljuk, addig elengedi magát, de aztán folytatódik a torna! Azt is nagyon szereti, ha én tornáztatom. Szerintem nem baj, hogy ilyen sokat mozog, én örülök neki, hátha a komolyabb mozgásokat is viszonylag hamar kezdi majd. Aztán nemsokára szaladhatunk utánuk! :-)
2010. máj. 17. 22:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Én kicsit túl mozgékonynak találom. Evés kőzben is kalimpál vadúl meg mintha kinlódva enne, nyög közben a pelenkázás is egy tortura mire sikerül. Egyedül pancsi közben nyugszik meg de azt imádja ott érdekes sokkal finomabban mozog. Engem nagyon elfáraszt és valahogy meg kéne nyugtatnom.
2010. máj. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!