Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokat bukik a babám (tápszert...

Sokat bukik a babám (tápszert is kap meg anyatejet is), mindentöl, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hiába pl:150 ml tápszert 3-szorra kapja meg,mert büfiztetem folyamatosan akkor is,de még ez hadján,mert ami idegesit nagyon az az,hogy ma éjszaka elöször álometetés után,szintén (hányt) bukott sokat a babám álmában,még jo hogy észrevettem. Fel kellene keltenem,hogy büfiztessem?Mi tévö legyek? Vagy én dramatizálom tul? 26-án 5 hos.
2008. okt. 16. 07:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a probléma.A DR.nekünk azt mondta,hogy a fiuk 90% ilyen bukós,és amig szépen fejlödik,nem tudnak semmit tenni ellene.Ez csak akkor marad el,ha már szilárd ételt esznek a babák.Sajnos én is már tul lennék rajta,de még várnom kell.Szép babázást egy 4 hós.baba anyukája:)
2008. okt. 16. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ez a problémánk. Akkor jó neki ha hason magamra teszem, csak akkor meg mindig engem talál telibe.
2008. okt. 16. 10:30
 3/3 anonim válasza:

Szia! az én kisfiam is rengeteget bukott,sokszor nagyon meg voltam ilyedve.Rengeteg tápszert kipróbáltunk,az anti-refluxostól még jobban bukott.Az orvos azt mondta hogy ilyen nincs.Mondom neki hogy van.Aztán utánna kipróbáltuk a nutritont,ez kifejezetten bukós babáknak van,úgyanis az a lényege hogy sűriti a tápszert.Megcsináltam neki a kaját,tettem bele 2-3 adagolókanálnyi nutritont,jól összeráztam,és már kész is volt.Nekem utánna nem bukott a babám.Hát azt a boldogságot nagyon jó volt megélni.Csak azt sajnálom,hogy nekem már későn ajánlották,pedig én is használhattam volna már korábban is.Sőt én még most is használom,pedig már 9hónapos a babám.Neki ez nagyon bevált,semilyen gondot nem okoz,mert nem terheli a kicsi szervezetét.Én csak ajánlani tudom annak,aki ilyen próblémával küzd.

Egy kilenc hónapos manóka édesanyja

2008. okt. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!