Nektek miben alszik gyermeketek, babátok?
Figyelt kérdés
NAgyobbik fiam (3,5 éves)ma már rövidnadrágos pizsamát kért.Ráadtam,de szerintem átöltöztetem.Álandóan kirúgja magát,nem győzöm takargatni.Ha fázik akkor felsír vagy felkel és mondja,hogy fázik.
Kisebbik (1 éves) alvás előtt olyan izzadt volt,hogy hagytam csak egy rövidujjú bodyban elaludniés kesőbb adtam rá a pizsama nadrágját. Persze be vn takarva.
Elég már éjszakára így? 25 fok van a házban.
2017. máj. 30. 23:01
11/11 anonim válasza:
Nálunk 27 fok van már.
4 és fél hónapos kislányom rövid ujjú bodyban és kisnadrágban mezitláb és hasig vékony takaró van rajta.
Viszont most már néha napközben csak bodyban van. Gondolkozunk hogy kell-e a kisnadrág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!