Hasfájásra hetente max hány germicid kúpot kaphat 3 hónapos baba?
Szerintem akkor is kikéne próbálni inkább az infacolt vagy a mecsek babay teát.
Az en vedőnőm se okos. Mindent még az előzőtől viszek nem a mostanitól.
Egy negyed germicid kúphoz is hozzászokik a szervezet elég hamar szerintem jó lenne ha vagy túlélnéd a hasfájós korszakot mint én a fiúval 0 alvás és állandó ölben lét vagy más módszereket is kipróbálsz.
Elhiszem hogy nyugotabb az enyemek is azok voltak mikor betegek voltak és kúpot kaptak. Aludtak majdnem egész nap tőle.
Szerintem nem jól csinálod. A háziorvosod se figyelhet annyira ratok ha feszt kiir ilyet... a miénk mindig megkérdi kell e sőt megnezi mikor irt ki és ha hamarabb kértem akkor mondja hogy biztos hogy kell most irtunk, inkább próbáld ki ezt azt szokta mondani.
A vedőnőt meg az orovosk se nézik semmibe. Ezt hidd el nekem a sajat orvosom mondta nem 1 hanem a nőgyógyászom is meg a gyerekorvos is.... hogy túl okosak akarnak lenni.
Sőt olyat is mondott hogy a védőnő nem ertékelheti fel az orvosi veleményt semmivel kapcsolatban sem.
Pl nekem 1x a súlyomra szólt be és a dokim meg azt mondta nincseb semmi gond.... a vedőnő azért mondja szabaduljon tőled....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!