Onnantól kezdve, hogy babátok elindult mennyi időbe telt még stabilan tudott járni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11 hónapos, most indult el, én ezalatt azt értem, hogy egyedül megtesz kb.6-8 lépést aztán fenékre huppanik. Mennyi idő, mire megtanul úgy járni, hogy nem esik el úton-útfélen?2010. máj. 17. 12:43
1/4 anonim válasza:
Kisfiam 1 hónap alatt belejött. 13 hósan indult el, 14 hós korára már stabilan járt, most 15 hós és majdnem szalad.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 12 hónaposan indult el, most 14 hónapos és már kint is elengedi a kezem, a lakásban pedig 1 hónap után kezdett stabilan járni. Viszont kint az udvaron a hepe hupás talaj miatt jóval később engedte el a kezem.
3/4 anonim válasza:
Az én kisfiam is 11 hónaposan indult el, már szaladgál. Egy évesen már stabilan járt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 18. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!