Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kefirt, joghurtot, túrót...

A kefirt, joghurtot, túrót hogy kell adni?

Figyelt kérdés
Valamihez keverni, főétkezésre, uzsira, mekkora mennyiséget?
2008. okt. 15. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
mennyi idős gyereknek? merthogy ez is számít.
2008. okt. 15. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
7 és fél hónapos
2008. okt. 15. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem halaszd 1 éves kor utánra. ha előtte kap ilyeneket, nagy a valószínűsége, h az éretlen bélrendszere nem tudja feldolgozni. könnyebben alakul ki allergiás ellenreakció, amit nehéz kezelni, én sajnos két gyermekemmel így jártam. az egyiknél tejterméknél, a másiknál a babapiskóta és a kukori ütött ki. akkor a legrosszabb, ha a családban volt már allergiás vki. de én nem adnék mégegyszer a gyerkőceimnek mégegyszer 1 éves kor alatt, ha mindezt hamarabb tudtam volna.
2008. okt. 15. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

És a babáknak készült joghurt, puding?Azt se javasolnád? Mert én is úgy gondoltam, hogy csak 1 éves kora után adok neki tejtermékes kajákat. De mivan a babáknak készült joghurttal?

(Sajnos kipirosodott a kis bőre a túrótól, natur joghurttól, ezért döntöttem így. Nem marad le semmiről :) )

2008. okt. 15. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem babajoghurt és puding ügyben mindenki kérdezze meg a dokiját,vagy a védőnőjét.Ők ismerik a gyereket,tudják,ha vmire rosszul reagált stb.De van olyan üveges babakaja,amiben van túró és van joghurtos is.Azt hiszem 8 hós kortól adható.Nekem ad oki azt mondta,h olyan eljárással készülnek,h egy csomó allergizáló anyagot ki tudnak vonni.6 hós kortól van olyan babadesszert,ami epret tartalmaz.Állítólag olyan profin készítik el,h az allergén pici magokat kivonták belőle.Én az ilyen kajákra majd ráhagyok 1-2 hónapot és csak utána adom neki.5 hós baba anyukája.
2008. okt. 15. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!