Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális az, hogy már most...

Normális az, hogy már most kopaszodik a babám? Mikor nő vissza a haja? Pénteken lesz 1 hónapos!

Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A babáknak születés előtt erős, szőrszerű haja van, ami sokszor még születés előtt kihullik, de néha csak utána. Később nő majd ki az igazi haj. De van olyan gyerek, aki nagyon hosszú ideig kopasz.

Viszont, ha valami betegségre gyanakszol, kérdezz orvost.

2008. okt. 15. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Áááá, biztosan semmi baja. Ez tök természetes, bár nem minden gyereknek hullik ki a haja. Az én gyerekeim kb. 5 cm-es hajjal születtek, és nem hullott ki nekik. Viszont a nővérem lányának kihullott, és még másfél évesen sem volt haja, de semmi baja nem volt, csak egyszerűen később nőtt ki a haja.
2008. okt. 15. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szia.Nekem a kisleánynak is kihullott a haja és ami most nőtt helyette sajnos az is hullik,de csak hátul.Nagy a hajunk és így a kopasz folt nagyon jol néz ki.Most megint nől neki az ujabb haj,remélem megmarad.Mi már 4 hónapossak leszünk 17-én.Szerintem teljessen normális.
2008. okt. 15. 14:53
 4/4 ltimea ***** válasza:
A kisfiam nagyon pici hajjal született és csak 1 éves kora után kezdett nőni, de akkor behozta az elmulasztot 1 évet. A lányom 4-5 cm-s hajjal született most 2,5 hós és elkezdett hullani a haja de nől alatta a másik. Szerintem nincs okod az aggodalomra.
2008. okt. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!