Actimelt mikortól lehet adni szerintetek?
Honlapról:
Hány éves kortól fogyasztható az Actimel?
A fermentált, élőflórás termékek - így az Actimel is - két éves kortól fogyaszthatóak, amennyiben nem áll fenn érzékenység a termék összetevőire (pl. tejfehérje allergia, tejcukorérzékenység). Javasoljuk, hogy ahogy minden új táplálékféleséget, úgy a fermentált tejtermékeket is fokozatosan vezessék be a kisgyerek étrendjébe, azaz először például csak pár kortyot/falatot fogyasszon, és ha nincs belőle gond, akkor emeljék fel az elfogyasztandó adagot egy kis pohárnyira / palacknyira.
A szombati babavilágban arról volt szó,hogy a bifizuszok kellenek a babának és az élőflóra is kell a szervezetnek,de nem tudtam,hogy mikortól.Viszont ott 1év alatti baba volt és bifizusos tápszert adtak neki.Ha nem actimelt,akkor mit adjak neki?
Egyébként köszi a válaszod.
1.vagyok, bármilyen joghurtot adhatsz neki, amiben nincs emésztést módosító cucc. Ne activiát és ne actimelt.
Könnyű és finom danone joghurt pl tökéletes egy babának.
Kár előre tönkretenni a bélrendszerüket mindenféle bifidusszal. Ami a tápszerben van bifidusz, az gondolom babáknak van kitalálva. Nem véletlen írják a danone honlapon, hogy 2 éves kor alatt ne adjuk a gyereknek.
Köszönöm a válaszaitokat.
21.06-ös:Nem adok tápszert a babának,azt csak példának írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!