Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már 3 hete semmi tejet,...

Már 3 hete semmi tejet, tejport nem eszem, és még mindíg vannak kiütések a gyereken. Csak szoptatok. Mennyi idő alatt tűnik el a kiütés?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem is az általam megevett tej miatt volt, és tévedett a védőnő?
2008. okt. 15. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 4 hetesek vagyunk és én a doktornőhöz szaladtam mert a nyakán találtam piros kiütéseket. Azt mondta nyugodjak meg és hogy 1 éves korára max elmúlik.

2008. okt. 15. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Ezek a kiütések nem túl szépek, de ha békén hagyják őket, idővel maguktól elmúlnak. Maga az anyatej is okozhatja ezeket, nem feltétlenül az a tej, amit te megiszol. Ha begyullad a közepük, akkor szaliciles alkohollal kezelheted, de nagyon óvatosan, mert szárít.
2008. okt. 15. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy tényleg nem a te tejfogyasztásodtól van. Amikor nálunk voltak ilyen pöttyök, sima vízzel lemostam és anyatejjel bekentem. Egyébként az apróbb sérüléseket, karmolásokat is anyatejeztem, sokkal hamarabb begyógyultak. :)
2008. okt. 15. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány hetesek vagytok? Mi 15 és még mindig van kiütés pedig én sem fogyasztok tejterméket mert érzékeny is vagyok rájuk. Diétás étrenden vagyok de igy sem múlnak el. védőnőnk,orvosunk azt mondta hogy majd ha már nem szopizik elmúlik. Mondjuk erre magamtól is rájöttem. Egy másik védőnő ismerősöm meg azt mondta hogy erős (zsiros) a tejem és ettől is lehet.
2008. okt. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!