Ennyi pelenka elég lesz egy újszülöttnek?
Vettünk két 80db-ost és egy 40db-ost a Pampers Premium carebol 2es méretű mind.
Szerintetek elég lesz? Vegyek 1esből is néhány darabot?
Nem lesz rá nagy a 2es? Mindenki azt mondta hogy kezdhetem a 2essel, tanácstalan vagyok :(
Kettesből elég lesz egyelőre. De szerintem is vegyél 1-est is. Nem tudom ki és miért tanácsolta, hogy ne vegyél....Ha átlagos súllyal születik a baba, akkor még az egyes is nagynak fog hatni rajta. Szóval vegyél legalább egy csomaggal az egyesből is, később még mindig lehet venni. És ha úgy látod, hogy kifolyik belőle minden, akkor áttérhetsz a nagyobbra. A fiamnál mi is csak kb két hónapos korában váltottunk. 3290 grammal született, tehát átlagosnak mondható súllyal (55 cm)
A másik amit még megemlítenék, hogy szerintem ne vegyél ennél több kettes méretet Pampersből, mert lehet, hogy nem lesz megfelelő a picinek. Van akinek beválik (nekünk csak ez vált be), de van akinek meg nem, mert az ő babájára nem passzol. És a kettes, esetleg hármas méretnél kezd eldőlni, hogy a babádnak melyik lesz jó.
Emlékeim szerint mi sokféle pelust kipróbáltunk amíg az egyes méretet hordta (kaptunk ajándékba) és nem volt probléma. Aztán később észrevettük, hogy csak a pampersből nem folyik ki semmi, szóval annál maradtunk. Az elején mindegy volt....de talán azért is, mert első gyerek volt én meg gyakorlatlan és sűrűn cseréltem rajta pelust, akkor is, ha még elbírt volna egy pisit. Később ezen változtattam és akkor derült ki, hogy melyik bírja a strapát jobban.
A nagyra emlékszem, nagy volt az összes kb 1 hónapos koráig, amiket kaptunk 2-eseket. (3120 grammal született, besárgult, 2880-ra fogyott.)
A picivel 1 hónaposan váltottunk 3-asra, ő 3860 grammal született, aztán rohamtempóban gyarapodott. (Most 8,5 hónaposan 4+ pelenká hord.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!