Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elaludna 2,5 hónapos babám...

Elaludna 2,5 hónapos babám sétánál, ha fázna?

Figyelt kérdés
Állandó dilemma, hogy mibe öltöztessem, hogy ne fázzon, ne is legyen melege. Séta alkalmával alszik hosszan, 2-3 órákat, itthon csak 1-1 órát délelőtt ill. délután. Szóval minden nap kint vagyunk elég sokat, nem akarom, hogy a bénázásom miatt fázzon meg.
2008. okt. 15. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Öltöztesd rétegesen,tehát,ha nagyon meleg van,akkor le tudj venni egy réteget,és dobj be a kocsiba egy takarózós plédet is,h be tudd takarni,ha fázna.Amúgy a kezei ha nem hidegek,akkor biztos nem fázik.
2008. okt. 15. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hosszúujjú bodyt, harisnyát, rugit és egy vékonyabb kinti zsákot adok rá, és viszek egy polár plédet, ami nagy tehát ha összehajtom több rétegben védi, ha melege van széthajtom, és vékonyabb. A kezét is szoktam figyelni hogy hideg-e, de a döntő a tarkója, ha melege van, ott veszem észre. Ha meg van kicsiz izzadva, fokozatosan hajtom szét a plédet és takarom ki. De nem valószínű, hogy aludna, ha fázna...

Judy

2008. okt. 15. 09:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Tegnapi öltözete: hosszú ujjú body, vastagabb nadrág, zokni, kapucnis kötött kardigán, sapka. Babakocsiban alatta egy pléd, fölötte egy takaró. Aludt egyhuzamban végig.
2008. okt. 15. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha igy volt felöltözve akkor semmi gond és jól érezte magát azért aludt ilyen jót!

Én is azt vettem észre hogy ha nem hideg a keze akkor nem fázik, ha igen akkor betakarom egy kis pléddel ami mindig nálunk van.

Egyébként egy betegség miatt voltunk a gyekek klinikán pécsen és egy főorvos azt mondta hogy a friss levegő jó hatással van az idegrendszerre és ezért alszanak jobban, nyugodtabban és hosszabban a babák a levegőn.

Üdv: 15 hetes kislány anyukája

2008. okt. 15. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én ugyanígy szoktam a 1,5hónapos babámat öltöztetni, és nem fázik.

üdv.

2008. okt. 15. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Mármint ahogy te írtad

-hosszú ujjú body, vastagabb nadrág, zokni, kapucnis kötött kardigán, sapka. Babakocsiban alatta egy pléd, fölötte egy takaró. Aludt egyhuzamban végig.-

2008. okt. 15. 10:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok!
2008. okt. 15. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!