Elaludna 2,5 hónapos babám sétánál, ha fázna?
Szia!
Én hosszúujjú bodyt, harisnyát, rugit és egy vékonyabb kinti zsákot adok rá, és viszek egy polár plédet, ami nagy tehát ha összehajtom több rétegben védi, ha melege van széthajtom, és vékonyabb. A kezét is szoktam figyelni hogy hideg-e, de a döntő a tarkója, ha melege van, ott veszem észre. Ha meg van kicsiz izzadva, fokozatosan hajtom szét a plédet és takarom ki. De nem valószínű, hogy aludna, ha fázna...
Judy
Ha igy volt felöltözve akkor semmi gond és jól érezte magát azért aludt ilyen jót!
Én is azt vettem észre hogy ha nem hideg a keze akkor nem fázik, ha igen akkor betakarom egy kis pléddel ami mindig nálunk van.
Egyébként egy betegség miatt voltunk a gyekek klinikán pécsen és egy főorvos azt mondta hogy a friss levegő jó hatással van az idegrendszerre és ezért alszanak jobban, nyugodtabban és hosszabban a babák a levegőn.
Üdv: 15 hetes kislány anyukája
Szia
Én ugyanígy szoktam a 1,5hónapos babámat öltöztetni, és nem fázik.
üdv.
Előző vagyok.
Mármint ahogy te írtad
-hosszú ujjú body, vastagabb nadrág, zokni, kapucnis kötött kardigán, sapka. Babakocsiban alatta egy pléd, fölötte egy takaró. Aludt egyhuzamban végig.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!