Amikor babátok lett, feladtátok a hobbitokat?
A hobbimhoz kapcsolódik az összes barátom, és aggódok, hogy amikor babám lesz (pár hónap múlva belevágunk), akkor fel kell adnom. Hetente, kéthetente fél/ egy napról van szó, amikor másik városba kocsikázok.
Ti feladtátok a hobbitokat? Nekem tényleg az a félelmem, hogy elszakadok a barátaimtól. Mások ezt hogyan kezelik? Ha jön a baba, az anyuka feladja az életét? Vagy teljesen elfogadható ha apuka babázik hetente fél napot?
Én feladtam, igen. De kerestem helyette mást, ami nem veszélyeztette az életem és a testi épségem. A barátaim, kevés kivételtől eltekintve megmaradtak.
De ha nem veszélyes, akkor szerintem ne ad fel, az apuka is ugyan olyan szülő, semmi baj nem lesz a gyereknek ha ő van vele, és neked is kelleni fog a kikapcsolódás, főleg ha már régebb óta otthon leszel és csak a gyerekkel tudsz kommunikálni.
"Ha jön a baba, az anyuka feladja az életét? Vagy teljesen elfogadható ha apuka babázik hetente fél napot?"
Miért kellene az anyának feladni az életét a baba miatt? Az meg teljesen normális dolog, hogy az apa naponta egy-két órát legalább a babával van és közben az anyának van ideje másra.
Én mindenkit felpontozok!
Hát igen, azt megértem ha a veszélyes hobbit abbahagyja az ember!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!