Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik 9 hónapos...

Mennyit alszik 9 hónapos babátok? Milyenek az éjszakáitok?

Figyelt kérdés
A lányom nappal kétszer alszik fél-egy órát,ez elég változó.Este hétkor fürdünk,utána általában ki is dől,viszont éjjel nagyon sokszor kel,nehezen alszik vissza és az ágyába sem tudom visszatenni.Két foga van most alul,nem látom,hogy felül jönne neki valami.Chamomilla Vulgaris 15Ch-t kap,nem tudom még mit lehetne tenni.Várom a javaslatokat és a tapasztalatokat.Köszi!
2010. máj. 16. 10:06
 1/1 anonim ***** válasza:

én csajszim se alszik többet napi 1-másfél óránál!képtelen többet aludni....mondjuk mi fél9kor fürdetünk,nagy adag estikajci és nyomja reggel 7-8ig!mikor fogzott akkor én etetés közben adtam neki a Chamomillát egy korty vizben feloldva és segített,mert nem kellt fel!meg be is kentük neki estére az innyjét Dentinox géllel!talán az nektek is segít!

8hós baby anyuja

2010. máj. 16. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!