"Autószimulációs" kiságy? Mi a pontos neve? Árulják már valahol?
Sajnos nem jegyeztem meg, mi a neve, vagy hogy hol láttam, olvastam róla.
A kislányunk 3 hónapos, nagyon jó baba. Viszont mostanában napközben alig akar elaludni, csak úgy tudom elérni, hogy aludjon, ha kocsikázunk fel-alá, akkor 10 percen belül alszik. Este viszont simán elaltatja apa (ő csinálja az esti (fürdetést, etetést, altatást mióta hazajöttünk a klinikáról).
Arra emlékszem, hogy a kiságy azt a hatást keltette, mintha a baba a mozgó autóban lenne, de semmi másra, még a márkájára sem. Akkor teljesen átsiklottam felette, nem gondoltam, hogy valaha ilyen kéne nekünk...
Nem arra gondoltam... :)
Rendes kiságy, ami bent van a szobában.

Ford találta ki.
De te vagy a h.lye ha képes vagy benzint pazarolni rá,hogy vidd. A lehető legrosszabb dolog bármihez szoktatni a gyereket a sima elalvás helyett.

Köszönöm a válaszokat, megnézem, hogy beszerezhető-e valahonnan!:)
Utolsó, eléggé idegenkedek a hordozástól, meg mikor a kislányunk alszik, általában én mást csinálok.

Még véletlenül se próbálj neki helyes alvási szokásokat kialakítani, kérdező!
Vedd meg a legújabb baromságot, amit csak kapni lehet, nehogy meg kelljen megadat erőltetni és olvasgatni kicsit a témában...
Alakíts ki hülye szokásokat, amikről aztán nem tudod leszoktatni. 2-3 évesen, mikor már nem kiságyban alszik, akkor mi lesz? Megvárod, míg feltalálják az autószimulációs ifjúsági ágyat? Amúgy úgy tudom, ez egy bölcső, lehet még hamarabb kinövi.

Hordozás közben is mindent meg lehet csinálni. Egy próbát megérne, megkönnyítheti az életetek.
Attól nem idegenkedsz, hogy egy gép fogja ringatni a babádat? Szerintem sokkal jobb a babának ha egy emberi lény ringatja, altatja, nem pedig egy gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!