Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főzől vagy üveges bébiételt...

Főzől vagy üveges bébiételt adsz/adtál a babádnak?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 07:28
1 2 3
 21/25 anna312 válasza:
Nekem soha sem ette meg az üvegeset. Elég válogatós, de megnyugtattak, hgy az ovodában látja a többieket enni, nem lesz annyira finnyás. Régen a répát szerette, de anyám mindíg azzal tömte és megutálta. Volt, hogy simán megette a spenótot, aztán többet soha. Olyan is volt, hogy 4 félét főztem, egyiket sem ette. Így utólag szerintem ezt minden anyuka túl parázza :)
2017. máj. 13. 23:33
 22/25 anonim ***** válasza:
Miért pontozzák le azokat, akik főznek is?
2017. máj. 14. 19:38
 23/25 anonim ***** válasza:

Télen született így szerencsém volt mert voltak friss zöldségek és gyümölcsök amikor kezdtem a hozzátáplálást.

1-2 üveges volt otthon a biztonság kedvéért, de amúgy én főztem.

Vettünk párolót, ötletként megnéztem mik vannak az üvegesben és azokat a hozzávalókat megpároltam majd leturmixoltam.

2017. máj. 14. 19:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Február óta eszik, 90% ban én főztem, max aminek nem volt szezonja, azt vettem üvegekben, azokat az üvegeket megtartottam, azóta abban rakom el a fagyoba. Kaptam egy avent párolót, azóta szinte 99% ban én főzök.

Még passziroztam is kukoricát és borsót, hát azt csinálja az akinek van segítsége, :D ezt a kettőt lehet üvegesből fogom adni.

Viszont magunkra nem főzök, rendelek.

2017. máj. 25. 10:23
 25/25 anonim ***** válasza:

Most még csak üveges, de csak azért, mert nem bízom a boltban kapható zöldségben/gyümölcsben.

Vidéken élünk, van, amit magunk is megtermelünk: néhány gyümölcs, paradicsom, stb, így megvárom, amíg a saját megterem, és abból tudok neki készíteni. Illetve van a piacon 1-2 olyan helyi termelő, akitől szívesen vásárolok, mert megbízható. Ők csak azt árulják, ami nekik megterem, nincs semmilyen külföldi vagy egyéb gyorsan érlelt, teli vegyszeres cuccuk, csak szuper minőségű helyi.

Mihelyst lesz szezonja, máris csak azt kapja, amit főzök neki, de jelenleg nincs olyan barack, sárgarépa, paszternák, stb, amit jó szívvel adnék neki, így marad addig az üveges bio.

2017. máj. 25. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!