11 hónapos gyermekem éjszakai tápszerébe (Milupa Ha Start) tehetek pár kanál tejpépet? (Milupa vaniliás)
Megmondom őszintén, hogy a milupákat nem ismerem. A kórházban valami aptamilt vagy mit adtak, azt hiszem az is milupa, de lehet, hogy tévedek, és azt kihányta a kisfiam. Először én humana ha tápit adtam neki, de ő nem akarta elfogadni a kesernyés íze miatt. Utána váltottam humana baby-fit 1-re, az banános, az meg megfogta a pociját. Utána váltottunk beba 1-re, és most, hogy már 7,5 hónapos, beba2-est iszik.
De szerintem nektek szerencsétek van, ha kislányod még megissza a ha-s tápit, akkor nem lehet nagyon válogatós. Bármilyen fajtából vehetsz nyugodtan kettes jelűt neki, az ő életkorában már a kettes jelű tápszerek tartalmazzák a megfelelő mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat. De például a humana hármas már 10 hónapos kortól adható. Azt tudom, hogy a humana nagyon jó, a beba szintén, finomak is, és jó minőségűek is. A többiről igazából nem nagyon van tapasztalatom.
Szia!
Mi 6 hósan milumil 2-re cseréltünk, minden gond és hasfájás nélkül. Bár ő még csak 7 hós, de 200ml-vel reggelig alszik. Kipróbáltuk a Jó éjt tápszert is, ami finomabb (kóstoltam :0) )és laktatóbb, de nagy lyukú cumiból kell adni. Néha azonban így is eldugítja. Ez az én babámat kizökkenti a pilledésből, ezért nem szeretem.
ui:a 2-est azonban már nem írják fel, de a nem HA olcsóbb is.Mi is HA-t cseréltünk simára. Szerintem bártan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!