Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos gyermekem éjszakai...

11 hónapos gyermekem éjszakai tápszerébe (Milupa Ha Start) tehetek pár kanál tejpépet? (Milupa vaniliás)

Figyelt kérdés
Kislányom éjszaka még mindig felkel éjfél körül enni.Ráadásul utána fél5-kor már megint felkel,hiába adok Neki csak teát.Keverhetek a vacsijába pár kanál tejpépet,hogy kiadósabb legyen?Hátha akkor aludna reggelig.
2010. máj. 15. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, hogy a milupákat nem ismerem. A kórházban valami aptamilt vagy mit adtak, azt hiszem az is milupa, de lehet, hogy tévedek, és azt kihányta a kisfiam. Először én humana ha tápit adtam neki, de ő nem akarta elfogadni a kesernyés íze miatt. Utána váltottam humana baby-fit 1-re, az banános, az meg megfogta a pociját. Utána váltottunk beba 1-re, és most, hogy már 7,5 hónapos, beba2-est iszik.

De szerintem nektek szerencsétek van, ha kislányod még megissza a ha-s tápit, akkor nem lehet nagyon válogatós. Bármilyen fajtából vehetsz nyugodtan kettes jelűt neki, az ő életkorában már a kettes jelű tápszerek tartalmazzák a megfelelő mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat. De például a humana hármas már 10 hónapos kortól adható. Azt tudom, hogy a humana nagyon jó, a beba szintén, finomak is, és jó minőségűek is. A többiről igazából nem nagyon van tapasztalatom.

2010. máj. 15. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Most megnéztem neked a neten, a milupa milumil 3-as már 9 hónapos kortól való, úgyhogy akár azt is kipróbálhatod neki nyugodtan. Ne 1-est vegyél neki, abban ugyanúgy nem lesz meg a neki szükséges tápérték.
2010. máj. 15. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 6 hósan milumil 2-re cseréltünk, minden gond és hasfájás nélkül. Bár ő még csak 7 hós, de 200ml-vel reggelig alszik. Kipróbáltuk a Jó éjt tápszert is, ami finomabb (kóstoltam :0) )és laktatóbb, de nagy lyukú cumiból kell adni. Néha azonban így is eldugítja. Ez az én babámat kizökkenti a pilledésből, ezért nem szeretem.

ui:a 2-est azonban már nem írják fel, de a nem HA olcsóbb is.Mi is HA-t cseréltünk simára. Szerintem bártan!

2010. máj. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!