Tapszerhez vízet miben forralájok?
Rozsdamentes vagy zománcozott edényben jobb?
Köszi
Szentkirályit kapott (amúgy marha ügyesek, mert külön babavízként is palackozzák, de ugyanaz, csak drágább, csókoltatom a marketingosztályt, ügyes volt :)), nem forralgattunk.
Sőt, 6 hetesen vizet elfelejtettem vinni, csak tápszert. A munkahelyemre ugrottunk be. Az egyik kolléga felbontott egy ásványvizet (nem Szentkirályi) és abból csináltam meg. Attól se lett baja, bár egyszeri eset volt csak.
Én vettem egy ilyet a piacon, és csak ebben forraltuk neki a vizet. Másra nem is használtuk.
Mi is Szentkirályit használunk, nem kell vacakolni a forralással..
Amúgy eleinte forraltuk, de nagyon fontos, hogy milyen a vizetek.. Mi rozsdamentesben próbáltuk, de mindig olyan kicsapódott vízköves lett a víz felszíne, hogy undorítónak találtuk és abba is hagytuk.. Úszott a tetején mindig a fehér cucc.. Nálunk pl nagyon kemény a víz..
Én is szentkirályit használtam, nem tesz jót ha a természetes fluorid (ásványvizekben magas is lehet) összeadódik a tápszerével. A szentkirályiban kb. a legalacsonyabb a vizek körül. A többinél még a csapvizben is biztosabb voltam. Zománcos edényben melegítettem fel általában, alkalmanként bögrében mikróban éjjel az elején.
Később pedig a forró csapvizet öntöttem fel a hideg szentkirályival iható hőmérsékletűre. Szóval bárhogy, csak vízforralót nem használtam, mindig halogattam a beszerzését :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!