Mennyi egy 2 hónapos babának a normális testsúlya? Nekünk most 4223 Gr és azt mondta a doki néni lehetne jobb is! Miért kell egy babának daginak lenni a vékonyabb babák miért nem elfogadottak!
vannak akik gyorsabban és vannak akik lassabban híznak!
Nem igaz?? Az az érzésem nem táplálom jól a babámat!!
Az én babám is 2 hónapos es most 4900 gramm.Nekunk meg a doki azt mondta viccesen hogy :hova sietunk?
Szerintem a babádnak normális a testsulya ne aggodj.Kulonben is minden doki mast mond.Nyugi!
Mi 3150 gr mal születtünk és 2880 nal jöttünk ki a kórházból!!
de volt egy igen komoly műtétünk ,4 hetesen sipoly volt a keresztcsontjánál a kicsi fiamnak!!
Meg 37 hétre születtünk szerintem ezek mind bejátszanak!!
Köszike szépen a válaszokat %
Egyébként a dokinéni megnézte a kutacsát az a feje tetején van??
És nem mondott semmit rá!!
Akkor az jó ??
Szerintem teljesen jók vagytok, mert tényleg a születési súlyt, na meg a kórházból hazajövetelit kell nézni.
Mi 4455 gr-al/60cm,születtünk és most 6570 gr a babuka.4090-el jöttünk haza, ehhez képest nem vagytok lemaradva.
Amúgy ki tudod számolni, hogy eleget eszik-e, egyik nap méregesd evés előtt-után.
Testsúly grammba szrozva 120=ez a minimum egy nap
és utána szorozva 150-el=ez a maximum mennyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!