Nevel itt valaki down babát? Születes utan derült ki vagy tudtatok a terhessseg alatt?
Szia!
[link] tudsz feltenni és belinkelni priviben.
Azt szerettem volna még mondani, hogy van egy barátnőm, akinek egészségesnek indult a babája, de műhiba miatt lett sérült. Szóval nem is tudom, de úgy gondolom, hogy nyilván semmire nem lehet felkészülni, de neki abból a szempontból sokkal nehezebb, hogy holott értelmileg nem sérült, viszont testileg annál inkább. Soha nem fog járni, soha nem fog beszélni! Pedig mindent teljesen felfog. Beperelték a kórházat, egyébként a híres Angliában szült, ugye ott minek az orvos, csak szülésznő van jelen. Itt Mo-n egy kezemen már nem tudtam volna megszámolni, hány indok lett volna a császár, túlhordástól kezdve a mekóniumos magzatvízen keresztül a lelassult szívverésig minden, de nem! Addig húzták az időt, amíg oxigénhiányos lett a baba. Na nem részletezem, ez is épp elég.Beperelték a kórházat, és pert nyertek, hála Istennek, mert amennyibe kerül az a rengeteg fejlesztés, amire hurcolják szegénykét, soha nem tudnák a negyedét sem kifizetni. Így perkál a kórház, már 8. éve. És még mindig csak mászni tud... Úgy gondolom, szívesen "cserélne" veled, ha szabad ilyet mondani. Ugye a kis picurkád fog tudni veled beszélgetni, ki tudja majd magát fejezni, csomó mindent meg fog tudni majd önállóan csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!