Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nevel itt valaki down babát?...

Nevel itt valaki down babát? Születes utan derült ki vagy tudtatok a terhessseg alatt?

Figyelt kérdés
Szeretném megtudni a pozitiv negativ oldalát.Kinek milyen nehezsegei vannak a nevelésükben.Köszöm a válaszokat!!!!
2017. máj. 5. 10:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem akartam ide feltenni,csak privatba kuldtem volna képet.remelem sokat fog tanulni a tesótól,mert nagyon figyel rá!
2017. máj. 6. 17:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

[link] tudsz feltenni és belinkelni priviben.

Azt szerettem volna még mondani, hogy van egy barátnőm, akinek egészségesnek indult a babája, de műhiba miatt lett sérült. Szóval nem is tudom, de úgy gondolom, hogy nyilván semmire nem lehet felkészülni, de neki abból a szempontból sokkal nehezebb, hogy holott értelmileg nem sérült, viszont testileg annál inkább. Soha nem fog járni, soha nem fog beszélni! Pedig mindent teljesen felfog. Beperelték a kórházat, egyébként a híres Angliában szült, ugye ott minek az orvos, csak szülésznő van jelen. Itt Mo-n egy kezemen már nem tudtam volna megszámolni, hány indok lett volna a császár, túlhordástól kezdve a mekóniumos magzatvízen keresztül a lelassult szívverésig minden, de nem! Addig húzták az időt, amíg oxigénhiányos lett a baba. Na nem részletezem, ez is épp elég.Beperelték a kórházat, és pert nyertek, hála Istennek, mert amennyibe kerül az a rengeteg fejlesztés, amire hurcolják szegénykét, soha nem tudnák a negyedét sem kifizetni. Így perkál a kórház, már 8. éve. És még mindig csak mászni tud... Úgy gondolom, szívesen "cserélne" veled, ha szabad ilyet mondani. Ugye a kis picurkád fog tudni veled beszélgetni, ki tudja majd magát fejezni, csomó mindent meg fog tudni majd önállóan csinálni!

2017. máj. 6. 19:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom a bnődet,nehez lehet nagyon,sajnos a sorsa mindenkinek megvan ìrva es én hiszek ebben.Hiszem azt hogy mi vmiért kaptuk őt es hiszem hogy ő nem véletlen h a mi csaladunkba jött,tudta h itt szeretni fogjak ❤ Tudom h vannak sokkal rosszabb betegségek (ez eszembe szokott jutni)
2017. máj. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!