Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok a babáknak cebion...

Adtok a babáknak cebion cseppet? érdemes adni?

Figyelt kérdés
meg vagyok fázva és szerintem elkapta tőlem a 3 hós babám.láza nincs,kicsit folyik az orra és be van dugulva.jó kedvű ,csak anyatejes baba.
2010. máj. 15. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is megfázott egyszer a télen, akkor adtam neki, és azóta is néha.

2010. máj. 15. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 8 hónapos korátol napi 3 cseppet adok most 10 hónapos.Hogy 3 hónaposodnak viszont adhatsz-e azt sajnos nem tudom,mert én amikor beteg volt akkor(8 honaposan)kellett neki adni,és aminz irtam azota is kapja.
2010. máj. 15. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:

adhatsz neki!

az én babám egy hónapos volt, mikor kicsit megfáztam, a doktornő napi 5 cseppet rendelt neki, nehogy elkapja. ő is csak anyatejes. azóta is adom, lassan elfogy.

2010. máj. 15. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Adhatsz nyugodtan.Az én kislányom is kapott amikor meg volt fázva, ill. ősztől amig szutyok idő volt.Most nem adok neki, viszont annál több gyümölcsöt kap.
2010. máj. 15. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki.Én egy hónapos kora óta adom, napi 5 cseppet.Nekünk a kórházban javasolták.
2010. máj. 15. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodtan add neki, ahány kiló annyi csepp. De ha egyszer egyszer adod az semmit nem ér, hiszen a c vitamin a vizelettel távozik ugyanúgy mint a felnőtteknél. EZért kellene folyamatosan adni neki, naponta hogy védettsége legyen és erősítse a kis immunrendszerét.
2010. máj. 15. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 2.5 hónapos kora óta adok neki napi 1O cseppet, és most 5 hónapos. A használati utasításra az van írva, h csecsmőnek 1O-et lehet adni, azért annyit adok. Szerintem hasznos, amióta kapja, nem volt megfázva.
2010. máj. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!