Hogy hívják ezt a típusú kendőt?
ami a fickón van az hasonlít a karikás kendőhöz, ami csipőhordozásra hivatott, de nem ajánlott hosszú távon, mert a féloldalas hordozás terheli a hordozó személy gerincét.
Nekem is van mei-tai-om, háti hordozásra használom már egy ideje, bármit meg tudok csinálni vele (vasalás, főzés, teregetés...).
Te még elől hordozol? Jól kötöd fel? Nem értem, miért nem tudsz csinálni előrefelé semmit, tartanod kell a babót, vagy mi a gond?
Egyébként van egy karikás kendőm is, imádom, ha pl. csak a postára kell beugranom, vagy a játszótérig lemenni.
Mondjuk az én lányom már egy éves, tehát ez a kicsit sétál, kicsit vinni kell időszaka van, erre kiváló a karikás.
off:
Szia! Én tettem fel a kifele ne - kérdést:)
Nekem is mei-tai-om van meg 10 kilós gyerekem és elől hordozom, de nem akadályoz, max. lángost nem tudok így enni. :)
Háton nem tudom és nem is akarom még hordozni, mert nem látom, ha vmi történik, 11 hónapos, még nem tudná elmondani, ha történik valami, meg hát kell 1-2 perc, mire lekapom :)
Ma fogjuk kipróbálni a csípőhordozást :) Azt próbáltátok már?
az a csíkos egy babaerszény, rövid távra jó, hosszan nem jó benne hordozni, főleg nagy súlyú babát. 8 kiló felett már nem ajánlott elől hordozni, mert nagyon megterheli a hordozó csípőjét, gátját...
nekünk Babbinka csatos hordozónk van ( a mamamin megtalálod azt is) és nagyon szeretjük, háton hordozok régóta. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!