Ez itta reklám, hogy vegyél kendőt?
Mind a két gyerekem volt kenguruban, nem lett egyik bajuk sem, amit leírtak.
Amikor akicsi 4-5 hónapos volt, az apjával minig mentek bolba, kifele nézett, minden érdekelte.
10 hónaposan nőtte ki a kengurut, most már hátihordozónk van (pár hónap múlva kiderül az sem jó?)
Komolyan nem értem, mostanában mintha a kenguru valami kínzóeszköz lenne, úgy állítják be, ez már túlzás.
Nem a reklám helye.
Jószándékkal írtam azoknak, akiknek a tudatáig eljut az információ...
Egyébként nincs kendőm.
első
A kendőkben szegény gyrekek bel vannak nyomorítva, semmivel sincsenek egészségesebb testhelyzetben, mint a kenguruban.
A csúcs amit eddig láttam, nő hátán a gyerek kendőben, és biciklizik a Róbert Károly körúton. Igazi hülye.
Nekem is volt kengurum. A lényeg: ne feszüljön meg benne ívben a baba háta, hanem lazán, egyenes, de nem merev tartásban legyen.
Persze ő imádta és csakis kifelé... Ki kíváncsi anyára fél évesen, amikor ott az egész világ:-))
Én mindig tartottam a kis popsiját, valahogy így jobb volt mindkettőnknek.
Tényleg máshogy áll annak a gyereknek a lába aki kenguruban van, mit annak aki a szakállas hapsi oldalára van kötve? Szerintem nem.
Igazad van, ugyanezt akartam irni, a szakallas foszerre kötözött gyereknek hol van bekatartasban a laba, merts zerintem a terde nem a sajt köldökenel van, de bocs ha rosszul latom en is.
Ez egy ujabb hülyeseg. nekem kengurum volt 2, az egyik alkalmas volt a kifele hordozasra, a masik, leven merevitett volt a hata. Amelyikben tudtam kifele forditva cipelni az teljesen jo volt. mivel eleg szeles volt az ülö resze siman bekatartas szerü helyzetben volt a laba es nem nyomodott sem a kukija sem a hereje, es nem feszes egyenes tartasban volt, söt ha befaradt, akkor siman tudott aludni is, csak akkor az elejet kicsit felhajtottam, hogy oda tudjon dölni.
A masik eszrevetelem az okos cikkhez, ha az anyuka a hatan cipeli a babat, akkor latja, hogy mi a baja? Es ha teszem azt megcsipi egy darazs? Akkor hogy tudja rögtön levenni onnan? Vagy csak megvigasztalni ha sir? Ezen kivül ugy erzekeltem a cikkböl, hogy siman hülyenek nez minden gyereket, mert nem tudom ti hogy vagytok vele, de a kisfiam aztan rögtön szova teszi,ha valami kenyelmetlen neki es nem pedig türi mosolyogva csendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!