Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell vasalni a textilpe...

Meddig kell vasalni a textilpelenkákat?

Figyelt kérdés
Böfizésre, a száját törölgetni, fürdéshez, ilyesmihez használjuk. (Nem pelenkázni.) Anyukám azt mondta az elején mindenképp vasaljam őket. De meddig? már fél éves, és elég sok a dolgom, jó l enne kihagyni.
2008. okt. 14. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem 5 hós a fiam és én már nem vasalgatom. lehet rosszúl teszem de szerintem már nem kell.
2008. okt. 14. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy vasalós vagyok. Igaz, hogy még csak 3 hós a kisfiam de nálunk mindig minden vasalva van, attól lágyabb az anyag esése, finomabb a tapintása és úgy tudom, hogy azért némileg fertőtlenít is a vasaló. Én szerintem örök vasalós maradok :)
2008. okt. 14. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok túl baráti viszonyban a vasalóval,de a pelusokat vasalom,mert külön mosom őket 60°-on és ettől elég gyűröttek lesznek.
2008. okt. 14. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindig ki kell vasalni őket, éppen a fertőtlenítás miatt. Mi is sokmindenre használjuk a textilpelust (csak pelenkázásra nem), de mindig vasaltan.
2008. okt. 14. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!