2-3 hónapos babával horvátországi nyaralás? Megoldható?
Megoldható, de szerintem nincs értelme.
Azért én rákérdeznék gyerekorvosnál, úgy rémlik a 3 hónapos oltás előtt nem tanácsolják. De már régen volt, lehet keverem valamivel.
én sem mennék ilyen picivel..
az enyémek is nagyon hasfájósok és cicizősek voltak.
és még nem is kap meg addigra jó pár oltást sem.
Igen, a fényvédelem kiemelten fontos.
11.00-16.00 között nyáron napra nem vinném, illetve magas faktorszámú naptejjel kenném. Árnyékban is le lehet égni, pl fa árnyéka csalóka.
Tápszeres lesz.
Én is úgy gondoltam, hogy majd ha megszületik, eldöntjük, mert így szerintem képtelenség. Lehet, hogy eszik-alszik majd és a térképről lemehetünk vele, de az ellenkezője is, hogy a házat alig tudjuk majd elhagyni sírás nélkül...
Viszont más is szokott menni a nyaralóba (anyósomék, többi rokon) és ilyenkor szoktuk beosztani, hogy ki, mikor, meddig van ott.
nekem az első babázós hónapokról az jut eszembe,hogy:
állandóan fáradt voltam és kialvatlan,nyúzott.
Én tuti nem vágytam volna még nyaralni is egy babával..
Ha neked még meg sem született akkor-még nem tudhatod hogy mi vár rád..
Bocsánat, de megkérdezhetem, hogy miért jelented ki ezt ilyen határozottan, hogy tápszeres lesz? Meg sem akarod próbálni a szoptatást?
Amúgy ezt majd csak akkor fogjátok tudni, ha már megszületett. Az én babámmal nem lehetett volna elmenni. Igény szerint szoptattam, borzasztó hasfájással küzdöttünk, állandóan nyűgös volt, autóban csak max egy órát volt el és a meleget sem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!